action

Nu händer det minsann lite grejor! :) Tycker att allt har stått otroligt stilla bra länge nu. Går fram och tillbaka till jobbet, betalar räkningar och går knappt runt med något alls. Men nu så hoppsan fick jag mer pengar än jag trott från Åre Kommun för det jag jobbade förra månaden och hoppsan svejsan så fick jag en jobbintervju imorgon på ett jobb jag nästan glömt bort att jag sökt! Så nu har jag chans på ett jobb som ger fasta arbetstider på 7-15 måndag till fredag. Så kan jag nog jobba extra på den gode nabo några dagar i veckan och några helger i månaden. Det kommer nog bli bra det här! ÄNTLIGEN KANSKE VI KAN BÖRJA SPARA PÅ DE RESOR VI VILL GÖRA?! :D

Nu ska vi boka tid till tatuering också. Jag, mamma, Annichen och Madelene ska tatuera oss till Madelenes 18-årsdag. Det kommer bli Madelenes och Annichens första, min tredje (de två första är iofs sammansatta till en enda, men ändå!) och mammas femte. Kommer bli grymt de henne! Jag och mina systrar ska ha matchande tatueringar, siluetter av katter men med egna mönster och former. Blir nog också bara bra det. :)


Med risk att låta som en hipster

Men jag hade rosa hår innan det blev coolt!


http://minmote.no/index.php/2011/10/kjendisene-omfavner-sesongens-mest-jentete-trend-farger-haret-rosa/




sweden rock juni -11




Problem? :D


<3

Igår så kunde jag gå tidigare från jobbet och kom hem till ett tomt hus. Jag som tänkt jag skulle smyga in tyst och överaska Kristian med en stor kram och mys. Men men, så jag sätter mig för att kika på tv. Så kommer Kristian hem och säger "Är du hemma?" och låter så hemskt besviken. Im all like "wtf?" och så säger han "jag hade tänkt  göra sushi tills du kom hem ikväll..."



Underbara söta pojkvän <3 Han är det bästa jag vet.

Kan inte hjälpa´t

Jag älskar trasiga kändisar. Gamla alkisar och liknande är mina favoriter. Som Tommy Körberg som är på tv nu, jag vill liksom bara krama honom och säga att han är bäst :D Samma när jag ser Uffe Lundell och andra liknande. Oftast bara män men någon enstaka kvinna också.

Så jag har fixat mys till ikväll. Nachos med salsa, chokladbollar, cola och film. Så nu får Kristian ta och komma hem snart! Mys-sambo! <3



Saknar Stockholm nu igen. Men jag har kollat runt lite på olika skolor i sthlm som jag skulle kunna tänka mig att gå på och jag har funnit en hel del intressant! Så till hösten är det inte alls omöjligt att jag och Kristian packar väskan och finner vägen "hem" dit igen. :)

oao

Haha! :D

Den är säkert lite gammal denna men, made me laugh! :D



waddup?

Ibland undrar jag om det är mig det är fel på när jag knappast kunde bry mig mindre om vem som är gravid/har köpt hus/bil/gift sig/nåt annat vuxet men blir mycket mer intresserad av vem som köpt alla studio ghiblis filmer eller vem som tatuerat vad och vart, vem som åker utomlands i ett år för att resa eller liknande. Det måste finnas fler än jag och Kristian som inte är superexalterade över vuxenlivet?

Bat

“An image which contains five bats represents the five types of happiness – peace, riches, love of virtue, long life, and happy death.”

-Kinesisk tro







Nykterist?

Jag funderar på fullaste allvar på om jag ska bli nykterist. Såhär är det nämligen att det senaste året har jag inte bara blivit mycket mer lättpåverkad, jag har även blivit mycket sjukare på mindre mängd alkohol, oavsett drycken. Senaste fallet är igår. I förrgår stannade vi kvar efter jobbet och tog några öl. Jag drack fyra öl, två 33or en två 50 på 4,5%, och två whiskey på runt 4 cl. Blev fullkomligt dyngrak med minnesluckor och hela baletten. Vaknade dagen efter och mådde ok till någon timme senare när jag blev sjukare än jag någonsin varit med feber, otroligt ont i huvudet och illamående så till den grad att jag bar runt på hinken när jag bytte rum för var femte minut var det nära kräkning eller faktisk kräkning. Trots att inget fanns kvar i magen.

Och det här är då inte första gången, har hänt tidigare. Det här var bara den värsta so far. För någon vecka sedan tog jag två öl med Kristian och blev på det väldigt full! Dagen efter illamående och mycket ont i huvudet. Sen på rödvin har jag lyckats få migrän några gånger nu, en gång blev jag även "blind" på ena ögat. Vilket faktiskt var lite coolt även fast jag blev smått skräckslagen. :)

Tydligen finns det inget som heter "alkoholallergi" även fast många hävdar att de har det.. Men ändå, efter en del surfande på nätet, är det många fler än jag som har de här besvären och det enda som verkar hjälpa är helt enkelt att sluta dricka alkohol. Kanske det är svaret då..

Peace.

RSS 2.0