Dialog

Annichen: Kul att det ar troll precis utanfor dorren
Anne-Lie: Det ar val lite elakt att kalla grekerna for troll
Annichen: Nej, CITRONTRAD!



Hahaha :D Hon menade alltsa att det ar kul med citrontradet utanfor dorren pa hotellet :D

Ha!

Idag har jag atit grekisk sallad i Grekland. Kanner mig sa cool sa.


Vi kom igang med skolan idag och det ar helt klart att det inte ar nagon skamtskola iallafall. Vilket ju saklart ar bra! Vi har fem drinkar och lite sidor med "kom ihag att glasen ska vara rena" och liknande.

Hade egentligen tankt lagga upp nagra bilder idag men det far bli en annan dag, min dator ville inte leka med internetcafets internet och jag har saklart inte med mig sladden till mobilen hit heller sa det far komma om nagon dag.

Trivs bra med hotellet vi bor pa! Jag hade last lite recentioner innan och jag vet inte vad de som skrev de recentionerna hade rokt men jag tycker inte det ar nagra storre problem med det. Kanske skulle det da vara att de gillar morgongudstjanster i kyrkan alldeles bredvid oss men.. Pasken ar snart klar har nere sa da kanske de chillar lite sen. De kastar fantastiskt mycket smallare har ocksa. Later som sma bomber som gar av over hela stan hela tiden. :)


Naval, ni far se lite bilder senare i veckan, nu ska jag tillbaka till hotellet och plugga lite drinkar.


(Ja just ja jag horde att det hade snoat hemma... tankte bara saga att vi hade 20 grader i skuggan idag ungefar och solsken. puss pa er)


Grekland

Imorgon åker jag till Grekland. Jag och Annichen. :S

Lite nervös... Lite vill jag inte åka för att jag trivs så bra med livet som det ser ut just nu. Lite vill jag åka och hänga med bara min syster och lära mig bli bartender.


Kanske får ni lite random uppdateringar... Kanske inte. :D

jag kan vara het om jag vill!







Gör om dig själv vettja och bli lite inspirerad till ett nytt utseende kanske? www.taaz.com

way

tack för igår! Hade helt sinnesjukt roligt med Mia, Joline och Mikael igår! Vi drack vin hemma hos mig och sen drog vi till "Judit och Bertil" och ja..? Hängde vi inte med Thomas Rusiak? Hahaha! Bra Mia att du gick fram till honom! Stolt. Och ledsen Mikael att den söte at-läkaren med skägg inte kikade på dig utan på mig. Inte för ledsen men.. ;D


För övrigt har de Nils Oskars kalasöl på tapp på "Judit och Bertil"!

Mmmmyum

Idag åt vi frukost på balkongen i solen.. 24 grader i solen!! (9 i skuggan men SCH!) Så skönt... Nu har vi balkongdörren helt vidöppen med varma brisar som letar sig in och så spelas ska-p på hög volym... <3
Är det vår nu? Kan man hoppas på det på riktigt eller? Jag har iaf tagit på mig en klänning och min nya korta jeansjacka är det enda som kommer fram i jackväg. (med risk att likna en modeblogg) :



Hittade en cool sida förut! Kolla in hans bodypaintgrejor! :) http://www.guidodaniele.com



RSS 2.0