Tycker om sommar

Ju äldre jag blir desto mer uppskattar jag sommaren, tyckte inte alls om den när jag var liten. Den innebar solbränna och mygg :D Nu innebär den skön musik, sitta uppe hela nätterna och filosofera i en park, värme i solen, frisk luft dygnet runt, glada människor, storsjöyran... Ska snart åka ner till Stockholm för att jobba mina två sista pass någonsin för securitas. Kan knappt vänta tills det är gjort! Sen åker jag hem till yran och det sista pluggandet av körkortet. Sen är det bara en tidsfråga innan jag och Malin åker till Norge och sen vidare till Australien. Åh vad jag bara vill få leva nu! :D

Idag är det Billie Holiday som spelas hos mig, passande nog låten "Summertime". Lyssna tycker jag.
http://open.spotify.com/track/58Jv4N8H2FGsWtOTHHtVfE


Har fastnat för en serie nu som heter Jericho, den borde ni också se. :) Jericho är en stad, i den staden bor människor som lyckats bo utanför nedslagen av de (jag tror det är 23) 23 atombomber som gått av i olika stora städer i USA. Det ryktas om att det är allt från Nordkorea till Iran som fått dit bomberna och smällt av men är det verkligen det? Eller är det amerikanska terrorister? Någon i stan vet exakt vad som står bakom händelsen och han har den sista atombomben som inte sprängts och kan avslöja allt, det blir korrupta regeringar och inbördeskrig och svält och USA börjar till slut se ut som vilket krigshärjat Irak/Jugoslavien/Afghanistan som helst. Mycket skumt att se, man får ett annat perspektiv på det hela.

Har varit vaken ganska länge men har inte orkat laga någon mat... Ska nog göra det nu, är ju banne mig lunchdags och magen kurrar. Dags att hämta posten också låter det som.

Nani out

<3


cause im a masterchef yes i am!

Jag är totalt grym på att laga mat! :D Idag gjorde jag en potatissallad av potatis, gräddfil, purjo, vitvinsvinäger och piri piri med marinerad kalkon till. Marinaden bestod av olja, citronskal och saft, vitlök, honung, gräslök och ingefära. Mmmm-mm!



Ikväll ska det bli en slät soppa ;D

I övrigt då vad händer idag.. Jag pluggar lite till körkortet. Tvättar, hänger och viker tvätt. Umgås med min käraste mor och yngsta syster. Lite mys. :) Sitter och kollar in mina framtidsplaner! Kollar all fakta jag kan hitta om Svalbard inför min och Isbjörnsmalins flytt dit, kollar in vilka ställen i Australien jag vill kolla in när jag är där, vart jag vill jobba. Kollar in ekonomin inför min nästa tatuering som jag har helt bestämt nu. Texten " Not all those who wander are lost" på underarmen. Såg en annan tjej på nätet som hade det också, fast hon hade fåglar på armen med vilket jag inte vill ha, men det passade jättefint in där. Jag kollar också upp hur jag vill ha mitt hår. Jag tänker göra nåt ännu mer radikalt än min senaste klippning som inte egentligen alls var så radikal! Haha :D Men riktigt vad vet jag inte ännu.  Det visar sig.

Start: 68.4

OAO


Vincent says

One must work and dare if one really wants to live.

- Vincent van Gogh


znark

Mitt i natten men sover jag? Nej :) Men Simon sover och snarkar så sött så. Jag kikar på HIMYM och kollar facebook tre gånger i minuten trots att inget nytt händer någonsin. Men det är ok, det är rätt mysigt att bara kunna ta det lungt och ligga och kika på HIMYM i flera timmar och inte behöva tänka på jobb eller nåt annat. Jag är så otroligt fett trött på det för tillfället, kan knappt vänta tills jag får åka härifrån! (Ta in illa upp vänner, jag är inte glad över att lämna er, men det tror jag ni förstår)

Jag tror jag ska gå på yran i år! Band som kommer som jag vill se:
Lars Winnerbäck
kent
The Ark
Europe
Miss Li
Teddybears
Robert Broberg (hallå barndomsidol!)
Johnossi
Hoffmeastro & Chraa
Melissa Horn
Oskar Linnros
Familjen
Maskinen
Näääk
Souldrainer
Legalize Lola (Thilda spelar ju där hallåååå farfar!)

Det skullle bli awesome tror jag :)



Bäästa Malin hälsade på i helgen :D

GOD NATT!


RSS 2.0