hm hm det blir visst regn?

Usch jag vill inte alls jobba i regnet idag :/ Hoppas vi slipper det även fast smhi looovat att det ska bli det.





Annars idag så har jag lite av en fläskläpp från igår, att besöka CALM Bodymodification slutar alltid likadant. Antingen jag eller Sandra. :) Men så när jag vaknade och slog på teven så var det barnen i Bullerbyn! Det är ju helg idag och ingen nyhetsmorgon! Mysigare att äta frukost till en Astrid Lindgrensaga än blod och krig och oljeutsläpp och vulkanutbrott.

Appropå vulkan, nu är askan över Sverige igen.

"– Bedömningen är att det här inte har någon större påverkan på flygtrafiken i Sverige. Det här är inget som berör några flygplatser, säger Carl Selling, kommunikationsdirektör på LFV.

– Det går rakt ner från Island, rundar Spanien och kommer upp genom Centraleuropa till oss, som en stor ostbåge kan man säga."

 

En OSTBÅGE säger du? Hmmm good to know, bra att du bryter ner det i en så enkel svenska att även vi som inte är experter fattar. :p Hoppas det inte blir värre bara, känner ju flera som är ute och flyger i världen nu, tråkigt att behöva resa sjuka omvägar för att komma hem.

 

Neeej, off to work then? OAO


Kattvakt

Är för tillfället kattvakt åt två rara små missar vid namn Vega och Magica. Det är Jens och Jennies katter och de är i kanada en sväng. Det är verkligen jätteroligt att ha något att ta hand om igen! Jag visste att jag saknade det men inte att jag saknade det så här mycket! :)


Annars så är jag inne på hemsidan varenda dag och följer alla uppdateringar, kan fan knappt vänta! Vill nästan bara sälja allt jag äger och fara på en gång men det blir till att ha lite tålamod. :) Är ju en del annat som måste uppklaras först, sommarens jobb och körkortet osv. Men det är ju sommar, varmt, lätt. Det går på ett kick!


OAO

Celina

Vill göra lite reklam för min vän Celina som är lite hobbyfotograf, men en duktig sådan. Gå gärna in på hennes sida och kolla på fler!

http://creationofimages.com









nuuu drar jag på gymet en sväng. :) Sen är det, igen, dags för jobb. Eviga loop...


OAO

RSS 2.0