Så trött

Är så sjukt trött, liksom själsligt uttömd. Varför vet jag inte riktigt, annat än att jag är lite småförkyld. Men sitter och kikar på mad men och på http://fyeahtattoos.com/ så då blir jag iaf på lite bättre humör :)

Lite bilder på gaddar som jag tycker är grymma!













Det som är borta är borta...

...hur du än vrider och vänder dig.

Pillowtalk

Så. Jag är en sån som pratar väldigt mycket i sömnen och gör det ofta på engelska. Som "It´s just gas leaving the body. I´m sorry. I´m just being offensive." som jag har sagt någon gång. Vet inte varför :D Men så häromnatten så svarade Kristian på det jag sa och resultatet blev:

Jag- "Did you find the irony?"
Kristian- "Yeah, sure"
Jag- "Where was it?"
Kristian- "Irony is nto a physical object, it´s an abstract concept"
Jag- "You´re an abstract concept"


Jag undrar om jag ska köpa en iPhone och ladda ner den där appen som spelar in det man säger om natten? Måste få tag i bevis på att jag säger de här skumma sakerna...

Åh längtar!

Längtar så efter då jag kan tatuera mig nu! Jag gör knappt annat än sitter på tatueringsbloggar mest varje dag! :D Har tusen ideer och har min nästa helt planerad och uttänkt! IT WILL HAPPEN!

Tänker på

Tänker mycket på en person som har haft och fortfarande har ganska tuffa tider. Det är lite konstigt för vi har egentligen inte umgåtts väldigt mycket men det är en person jag alltid tyckt väldigt mycket om och som jag skulle önska jag hade umgåtts mycket mer med. Jag vet inte hur jag ska uttrycka mina känslor och min oro för hur den här personen mår så jag hoppas bara att han/hon läser min blogg till och från och kanske förstår att jag pratar till honom/henne.

Tänker på dig, önskar dig allt gott. Hoppas vi kanske får tillfälle att träffas något i sommar, jag kommer ändå befinna mig i Sverige och framför allt i Mörsil. Skulle ju såklart även vilja träffa den lilla som är en så stor del av ditt liv. :)

Puss!

RSS 2.0