Ännu en varm dag

Har kollat lite på Blackadder goes forth till frukost. Utmärkt! :) Gruvar mig lite för att gå ut, det är ännu varmare idag än det var igår.. Missförstå mig rätt nu, det är underbart med värme och så men det är inte så underbart när man måste stå i kängor, långa mörka byxor, tjock piké och inte minst ullbaskern... Och mellan mina två objekt måste jag bära runt på skiten också. Ska bli skönt med ledig lördag och söndag! Får ta en kall dusch på gymet mellan objekten kanske. :)

http://open.spotify.com/track/4rOqR5E8qBSuU5thvIX4IC

Dagens citat:

"You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun."
-Al Capone

J.R.R. Tolkien

“Not all those who wander are lost."


Blondie

Jag lade just upp den här bilden på facebook också men nu hamnar den på bloggen med. Jag har ju bestämt mig för att gå tillbaka till min naturliga hårfärg, blond. Och den här bilden kommer som ett bevis på att jag faktiskt är blond på riktigt! Enjoy!




OAO

Pablo Neruda

Jag vill att du skall veta en sak:

Du vet hur det här är:
om jag tittar på den klara månen, på den röda kvisten
av den långsamma hösten vid mitt fönster,
om jag rör
nära elden vid den onåbara askan
så bär allt detta mig till dig,
som att allt som finns, dofter, ljus, metaller,
var  små skepp som sätter segel
mot dina öar som väntar på mig.

Men nu,
om du slutar älska mig lite åt gången
så ska även jag sluta älska dig lite åt gången.

Om plötsligt
du mig glömmer
sök mig inte,
för då ska jag redan ha glömt dig.

Om du tänker det länge och vansinnigt,
vinden av flaggor
som passerar genom mitt liv
och du bestämmer dig för att lämna mig vid kusten av hjärtat där jag har rötter,
tänk
att denna dagen
vid denna timman
kommer jag lyfta armarna
och mina rötter kommer släppa
för att söka ny jord.

Men
om varje dag,
varje timma
du känner att det är till mig du är destinerad
med oersättlig sötma.
Om varje dag en blomma klättrar upp till dina läppar för att söka mig, åh min kära, åh min egna, så upprepas den elden i mig,
I mig stängs inget av, och inget glöms,
min kärlek föds av din kärlek, älskade,
och så länge du lever, kommer den finnas i dina armar
utan att lämna mina.


En regnig dag

Här är några sidor jag brukar roa mig med en regnig dag:

http://poorlydressed.com/
http://www.animefreak.tv/
http://failblog.org/


:) Enjoy!


Idag är det just en sån där regnig dag, men det tänker jag strunta i och åka till Östersund och träffa Annichen och Ellinor, se om vi hittar en till som hänger på också, Sebastian kanske :) Sen ska Sofie köra oss till Aspås där vi ska svänga våra lurviga hela natten!

Och ni som inte behöver; ÅK INTE FÖRBI ÅRE! Alla vägar är tokigt stängda av regn och jord som rasat ner över vägarna. Ingen ordning.

OAO

Äntligen!

Som jag har längtat efter en sån här!



OAO

Hemma igen

Mycket skönt att slippa Sthlm just för tillfället måste jag säga. :D Jobbsökandet i Norge går för övrigt otroligt bra! Får många svar så det ska nog lösa sig med det!


OAO

I win!

Nu har jag ingen piercing i näsan längre. Du kan ta en lättnadens suck mami ;)


(Fast smileyn och den i tungan är kvar)


OAO

Tally ho!

Tally ho, my fine saucy young trollop! Trip along here with all your cash and some naughty night attire, and you'll be staring at my bedroom ceiling from now until Christmas, you lucky tart! Yours, with the deepest respect etc. Signed, George. P.S. Woof, woof!






OAO

Yann Martel - Life of Pi

Läs den!

"It is not atheists who get stuck in my craw, but agnostics. Doubt is useful for a while. We must all pass through the garden of Gethsemane. If Christ spent an anguished night in prayer, if He burst out from the cross, "My God, my God, why have you forsaken me?" then surely we are also permitted doubt. But we must move on. To choose doubt as a philosophy of life is aking to choosing immobility as a means of transportation"


OAO

Nästan 2 kg!

Det ni :)


Idag är det mest en slappdag, har bara 3,5 timmes jobb idag. Skönt med lite chill inför jobbhelgen! Men snart så åker jag hem! Då är det dags för körkort :D Det kommer bli awesome med körkort! Bara ta bilen och fara hur man vill.. Var man vill menar jag såklart! ;)

Ikväll blir det lite film med Jennifer. Kommer sakna henne när jag flyttar. Söt-Jennifer. :) Ska köpa popcorn och mineralvatten innan det, lite fredagsmys! <3

Grattis till Maducken som tar examen från grundskolan idag också, med godkänt betyg i matte så hon kommer in på gymnasiet! Heja Mumintroll!


OAO

Hur säger man åt en kebab att vara tyst?

Ssssscccchh-Kebab!

Så förbannad

Igår blev jag så otroligt förbannad. Har aldrig varit med om något liknande, visste är man bitter eller sur eller så ibland men det var inte ens i närheten av vad jag kände igår. Hela kroppen liksom skakade och hela hjärnan stängde av. Men jag är inte en sån som skriker men jag är uppenbarligen en gråtare för jag kände hur sjukt arga tårar liksom trängde upp i halsen :D Jävla satkärring som lyckades trycka på mina knappar på det sättet. Usch.

Jag tror att den diet jag håller på med nu faktiskt funkar. Jag har äntligen tillräckligt med tid också till att ta mig till gymet så det tänker jag göra idag, cykla eller springa lite eller så. Haha sitter och kollar på biggest loser nu och jag blir alltid så himla träningssugen när jag ser hur mycket de jobbar och hur mycket de går ner i vikt. Saknar lite fotbollen i de stunderna och hur man verkligen bränner ut varenda liten kraftkälla man möjligen kan ha i kroppen.

Om en vecka är det dags för en hemtur igen, då ska jag börja läsa på körskolan. Ska bli skönt att slippa jobbet lite, komma hem, sova i en riktig säng, vara med familjen. En liten stund iaf innan de åker utomlands allihop! Ingen ordning! :D Men det är såklart kul för dem, kul för mamma att få fira sin födelsedag och få vara lite vuxen och bara vara med pappa. :) Och Ducken som ska på språkskola, blir en bra erfarenhet för henne.

OAO

baskerbränna!

Japps, den är tillbaka! Är lite röd på kinderna, näsan och framför allt; HALVA pannan! Den övre delen är fortfarande vit... Jag blir helt matt. Nu har jag förresten flyttat bort från sthlm! Men när jag jobbar här i sommar så får jag ju låna Ekkes soffa och nu har jag sovit här första natten. Och tänk det gick så bra! :D Snälla Ekkeluringen som låter mig få bo här <3 tack!


Annars idag är det jobb igen, det är långa dagar men det är som skönt också. Ha nåt att göra. Så jag kan ta det lite lungt de veckor jag är hemma för att ta körkortet.

Många nya på jobbet som jag tycker om också, det är bra! Förra sommaren så var jag lite skeptisk till flera nya som bara var för skumma. Mycket bättre med folk som man kan snacka med när man ändå ska stå och hänga med dem i flera veckor liksom.

I helgen var Annichen och Disa ner till fullmoonpartyt! Det var kul! Visserligen försvann mitt vin till höger och vänster, någon skulle smaka och drack ur glaset, någon kom och brottade ner en, någon satte sig på ens glas... :D Ingen ordning! Sen på lördagen så såg vi på Eurovision, och faktiskt, jag gillar tysklands bidrag så SCH!
Sen söndagen så körde vi upp alla mina saker, inte så många iofs, de fick ju plats i en bil med tre passagerare och en 32-tums tjocktv. Nu väntar bara Norge! (OGA bästa flyttfirman - jobbar i uggs och sparkdräkter, gör din flytt lite mysigare)

Grattis till pappa och Daniel på födelsedagen idag förresten! :)

OAO

RSS 2.0