Jul jul jul

vi avslutar en helt underbar jul med att titta på tomten är far till alla barnen!


juul <3

Suck.

Kul. På riktigt.

Orka jobba dag

Jag gillar inte dagpass. Nattpass är bra. Det är som sovmorgon varje dag! :O Plus mera lön. Plus man kan kolla på film medan man jobbar. Bara bra saker. När man jobbar dag måste man ställa klockan och möta massa folk och se aktiv ut. Orka.


Det är lite roligt med de som lämnar kommentarer på den här bloggen.. Alla tror att jag ska fatta vilka alla är utan att de bhöver skriva namn. Grejen är väl som den att så länge det bara är en person som inte skriver sitt namn så fattar jag nog men nu börjar ni bli några stycken (förutsatt att det inte är samma person som skriver flera inlägg men kom igen, såpass till liv hoppas jag ni alla har att DET inte är ett av dina nöjen).

Så, vill ni att jag ska fatta vem ni är så är det ju som smartast att skriva namnet.

Ooooops!

Hoppsan då! Så kan det gå när inte haspen är på! Eller när chefen inte tittar och marinsoldater är i stan! :D

Regn och snö

Jobbat som hemgångskontrollant idag. Började bra med en inställd tunnelbaneLINJE! Den röda var så gott som hela kaputt. Iaf inne istan. Sen var hötorget avspärrat med. Ja rika människor gillar väl inte att röra sig bland resten antar jag när de ska på det där sjunghuset som ligger där. O r k a.

Imorgon ska jag träffa Gera! sjukt nice! vi ska ha vår vanliga rutin, kolla stan och sen fika på kladdkakan i gamla stan. Bra skit. Jobbar natt också även fast jag egentligen inte helt och hållet vill det.. :/

annichen var nere en sväng på besök och det var kul! synd hon inte kunde stanna längre så vi kunde ha hittat på  mer!


Såg en så söt kille idag! Han kom lite försent till myrorna så det var stängt.. han tittade in flera gånger men nej, fortfarande stängt. Av en händelse kollade jag på hans skor (älskar att kolla in folks skor och FTR han hade jättefina skor!) och när jag kollar på dem så ser jag att han vickar på tårna några gånger medan han tänker! Åååh söt! :D

Sen gick han.


Åh

Min syster gör mig så glad!

RSS 2.0