Oh en lista!

Har man bloggtorka så stjäl man en lista från en fd. klasskompis blogg. :)

Dag 01 - Om mig
Dag 02 - Min första kärlek
Dag 03 -
Mina föräldrar
Dag 04 - Det här åt jag idag
Dag 05 - Vad är kärlek?
Dag 06 - Mina syskon
Dag 07 - Ett ögonblick
Dag 08 -
I min handväska
Dag 09 – Min favoritfödelsedag
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Platser jag besökt
Dag 12 – Min bästa vän
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min dag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Tar det väl från toppen och arbetar mig neråt. :)

OAO

Kväll.

Nu är det kväll, nästan natt tillochmed. :) När det är så här ljust spelar det faktiskt ingen roll, life´s good. Känns bättre nu än tidigare idag. Sitter och myser med Kristians fyllesms från Norge och ser på film.


Saknar!

Helvete! Jag saknar Stockholm nåt så förbannat idag. Det har väl säkert nåt att göra med att jag saknar Kristian väldigt mycket också men.. Usch! Jag har kollat igenom lite bilder på människorna i Sthlm som jag saknar mest och så har jag läst en blogg av en tjej, Lea, som är nere och semestrar där och HERREGUUUD! Varför flyttade jag? Det är min stad! Steinkjer och Östersund kan inte mäta sig öht, inte Åre heller för den delen. Trondheim är ju vad som gäller till hösten och så är det ju bara. Det kommer bli bra, inte minst eftersom jag ska bo med Kristian där men.. Kan det mäta sig med Sthlm? Stan där jag haft både mina djupaste dalar och högsta toppar..

Vi har ju även snackat en del om att kanske flytta till Göteborg sen också. Och ja.. Jo. Det är ju också en bra stad liksom men samma sak där. Kan det bli lika bra som Sthlm? All stadsrivalitet åt sidan. Vilken stad är bäst för mig?

Jag hoppas att min familj inte tar illa upp av det här men det här är en jävla skitdag i jävla skitmörsil.

som sagt.

svårt att somna var det. :/





Off to work!


meh.

Kristian är bortrest. Han är och jobbar i Nordnorge med att sälja blommor. Så det är väl en bra anledning antar jag men ändå! Usch vad jag saknar honom. Det är svårt att somna och vakna varje dag. Men han kommer väl hem om någon vecka så det löser sig. Och han finns ju iaf på telefon!

Annars är det massor med jobb som händer just nu. Har 90% och det känns! Nu kan det väl vara att jag är ovan efter så lång tid av osäkerhet med om jag ens får tillräckligt till hyran i nästan ett års tid (sen jag sa upp mig från securitas) men jag kan knappt förstå att någon klarar av en heltid eller vissa som till och med jobbar ännu mer än så! Men det är väl kanske en vanesak då.

Kollar fortfarande in en massa lägenheter i Trondheim till hösten! Det finns en del och så men det är inte alla som kan tänka sig två boende och det vill vi ju ändå ha. Iofs skulle han kunna flytta själv och jag stannade här där jag nu ändå har jobb men.. Jag vill ju bo med honom. Och inte i Mörsil. :D



Hattparad från sommarfesten vi hade för några helger sedan. :) Vi har det som tradition, eller.. Mamma och pappa har det som tradition. I år hade vi dessutom ett tema! Togaparty! :D Finns lite bilder på facebook men de flesta är inte upplagda ännu. Det här är dock från dagen innan så vi har vanliga kläder här. Nedan är jag och Madelene i full färd med att dansa vår signaturdans.



Det känns lite trist att jag redan har gjort "det roliga" för sommaren. Sommarfesten, resa till göteborg och sweden rock. Allt är redan över. Men å andra sidan. Målet för allt arbete är ju mer kuligheter så det är bara att blicka framåt. :)

Jag och Kristian i vårt lilla camp på Sweden Rock.



Och så jag, så sjukligt nöjd med att ha fått se Joan Jett som jag älskat mycket länge (sen var ju de andra också bra men.. Joan Jett and the blackhearts var bäst). Här har jag munnen full av det godaste som finns också, LANGOS!



peace out

Ojojoj

Usch så länge sen jag skrev nåt. :)


RSS 2.0