Kryssning

ojojojojojojoj vad jag har partat i helgen.. det är helt galet! Först kryssningen och sen hemmafest+krogen igår. det ska bli skönt med en vecka i skolbänken nu måste jag säga! :D Jag vet inte om jag orkar gå in på särskilt många detaljer utan vill ni se lite bilder från spektaklet så finns det på facebook.

Idag har det varit superfint väder och jag har gått lite ute och sen har jag druckit varm choklad med vispgrädde. Yum. :)


Orkar inte blogga mer idag, bye

Nattens funderingar

Jag satt och lyssnade på vaken med p3 och p4 inatt när jag jobbade och de läste upp en artikel ur ÖP (ÖstersundsPosten) om ett visst badhus i Sveg som haft för många besökare (!!) och bestämt att ha öppet färre dagar. Say what? But why? Jävla cp-Sveg-badhus... När det för omväxlings skull går bra för något hemmavid (typ) så gör de såhär... HUJEDAMEJ!

Sen var det några som ringde in till p3s telefonsvarare angående såna här trojanvirus som snurrar som sjuttsingen på nätet och har fått många att bli av med pengar från sina konton då de som lagt ut trojanska hästarna på nätet får tillgång till personers internetbanksinlogg osv.. Ni fattar. HURSOM! En man som ringde in menade lite ungefär såhär: "Det där med trojaner bananer är inget att vara rädd för, lås in madrassen i ett bankfack så är det lungt sen! Inga bananer!"
Haha nej inga bananer! :D:D

Jag pratade en liten stund med Frida också och nämnde att jag i och med höstkylan fått några knottror på huden.
jag- du vet nästan som finnar fast ändå inte
Frida- såna som är fyllda med tagel?
jag- Mmmm....
(haha tagel? say what again! Vi kom fram till att det menades såklart talg haha :D)

appropå att jag pratade med Frida så nämne hon sin kompis Amanda som när doktorn frågade om hon var allergisk mot något svarade: "Hästar, nötter och ugglor"
Doktorn antecknar.
"fast inte kattugglor då"
Man tycker doktorn borde ha "anat ugglor i mossen" redan när Amanda sa ugglor men inte ens att hon inte var allergisk mot kattugglor utan bara alla andra sorter höjde denne ens på ögonbrynet utan antecknade snällt. Hallå?

Så spelades "Jamaica Ska" med the specials också så jag blev ännu lite mer glad. Natten går fort när man kan skratta lite. ^^

rolig video appropå jamaica ska. :D
http://www.youtube.com/watch?v=xK2--2TrJRg

Det är konstigt...

...och lite irriterande att jag kommer på bra ämnen att blogga om när jag sitter på jobbet på såna ställen där det inte går att ha med sig datorn!

Lyckades sova ganska så länge idag iallafall och det är ju skönt. Funderar på om jag ska ta en liten 40-minuterspromenad kanske. 20 min åt ett håll och sen vända. Är ju rätt fint väder.

Har gjort tomat och linssoppa idag. Kostar ungefär 10 kr för 5-6 portioner (förutsatt att kryddor, salt och buljong redan finns hemma vilket det gjorde!). Det är snålismat det! Och så gott ^^ Ska man vara student och jobba för slavlön så är det så man måste göra ibland om man vill kunna ha lite kul för sina pengar också! Tur Thomas köpte en ost och glömde den här så jag fick den :D:D

Stackars Annichen är sjuk idag fast tydligen bättre än förut. Krya på dig syster yster!


Tar ikväll med mig block och penna ifall jag kommer på något jag vill blogga om inatt!



"Alla djur, utom människan,
vet att den huvudsakliga meningen
med livet är att njuta av det"


-Samuel Butler (1835-1902)

enelsk satiriker och författare


Oooh härlig helg

Var hos Frida i helgen i Mullsjö där hon numera bor med Rickart och Speedo och Anne-Lie och den andre sköldpaddan som ser likadan ut men som är så sjukt mycket sämre än den som heter Anne-Lie. Det var riktigt skoj! Min favorit är när Rickards bror Rasmus halvt om halvt blir mordhotad av Ärkepuckot nr 1 utanför Karls Krog!! För att Rasmus ska ha "muckat" eller hur det nu var... Haha jävla stolpskott. ^^
Synd att helgen var så kort bara. Tack för allt ändå Frida!

Jobbar i veckan utom fredag då det är kryssning, visserligen på cinderella, med de av oss från hamnen som ville med! :) Kommer bli kul, det ser jag fram emot. Även om jag precis just nu är så trött att jag bara vill vara ifred med en riktigt usel komediserie i 15 säsonger med 20 avsnitt vardera på 25 minuter som jag bara kan glo igenom med lite tända ljus och en kopp te. Men hey, sitta i en bil i 9 timmar är ju kul. Det är ju faktiskt inte 12 timmar som det brukar vara! :O

Åhnej vetni jag gjorde bort mig så imorse! Jag glömde min plånbok i bilen i solna och märkte inget förren jag skulle på tunnelbanan på Fridhemsplan dit jag fick skjuts av min arbetsledning! Så jag fick ringa runt för att hitta en stackars ronderartjej som fick jobba övertid för att köra mig till Solna igen och  hämta den och sen tillbaka till Fridhemsplan för att hämta hennes bil sen körde den underbara människan hem mig eftersom jag bor på väg hem till henne. Jisses.. Lite det tog emot att ringa min arbetsledning då! De slutar ju samtidigt som mig för bövelen. Aja. Löste sig ju, fick en liten gliring bara när de ringde mig i eftermiddags för att de undrade vart några saker på jobbet stod.. "Kom ihåg plånboken imorgonbitti nudå, hö hö"

Skänker en tanke till Bubben, hoppas du har det fint i Nangijala!

Hemma en sväng

Grymt skönt att komma hem till Östersund en liten stund faktiskt. En liten stund som blev en lite längre stund, och for what? Ett käkkirurgiskt ingrepp som tog en kvart och kostade 200+540 i resa-två nätters jobb. Woo tack, den var kul. Jaja, inte mycket att göra åt. MEN! Det har inte varit bara dåligt! Jag har fått umgås massa med syster och mamma och Linus och Emil och Elinor och Ellinor. :) Så det var ju trevligt. Iofs, större delen bor i lägenheten jag bott i också så det har varit svårt att undvika dem! :D

Tillbaka imorn iaf. Sen åker jag till Frida på fredag. Ska bli kul.


Nuuu sova.

kan inte sova

så jag skriver ett inlägg för att gnälla på den person jag finner skyldig till detta, en person jag försökt ringa och förstöra nattsömnen för då jag inte får någon. Denna person skrev till mig på msn angående de här testerna de sysslar med och rädslan för svarta hål och allting... "om världen inte är kvar när du vaknar så vet du ju varför"
jag drömde mängder med mardrömmar om rymden, som de flesta som känner mig vet att jag är SKITRÄDD för, och svarta hål som sög upp allt och alla jag bryr mig om osv och nu är jag rädd att de ska komma tillbaka och det finns ingen som är vaken nu som jag kan ringa och prata bort det med..


nej Johan jag är inte arg på dig ^^ Jag ser en tecknad film så går det över! Vi hörs imorn


tjipp

Jobb och jobb

Ska jobba ikväll 15.30-21. Sen ska jag jobba inatt 22-08. får betalt för mellantimmen med. Men hujeda mig det är långt!

En är falsk

Kan ni lista ut vilken? :O


1. jag och mina systrar älskar att klämma varandras finnar

2. jag sover varje natt med en nalle

3. jag söker jobb som skoförsäljare för att jag drömde en natt att jag jobbade som det

4. jag brukar gråta när jag kissar

5. jag har en gång spelat saxofon

6. jag ryser när jag hör springsteen sjunga

7. jag älskar disneyfilmer

8. jag har ägt ett par mintgröna stretchjeans + knallorange tröja

9. jag älskar att ha benvärmare och halsduk

10. jag är håröm

Johns revenge

Oooh inte vara taskig mot den här killen alltså! :S

http://www.johnsrevenge.com/?id=12d0bd6e128a5a76c07f2521b7e9fc06

tungt

Har precis bokat en resa hem till Östersund vilket INTE är kul! Visst är det skönt att få komma hem till Östersund ibland men inte när man måste pga tandläkarbesök. Jag måste inte bara betala för min resa dit och tillbaka igen utan också för UNDERSÖKNING av nåt de redan vet är fel och för BEHANDLING som jag inte behövt om det inte var för att de gjort fel från första början! Allt det här är pengar som jag hade kunnat ha kul för istället när jag ska besöka Frida... Dessutom tar det upp en massa tid som istället hade kunnat gå åt jobb så jag kunde tjäna ihop lite pengar till min kurslitteratur istället..

Jobbar inatt iallafall, med lite flyt har jag jobb hela helgen med, har iaf det på lördag och söndag, hoppas på att få Johns natt på fredag. Han jobbar dubbelpass i två dagar så han kanske var sugen på att ge ett till mig. Hoppas hoppas! Jag behöver det mer än han, den jäkeln har ju jobbat längre än ett halvår och har högre lön än mig! Grr :)

Hemma

efter min första skoldag! Läser kursen "Populärmusik och politik" (PoP) som är sjukt intressant! Sett i ett historiskt perspektiv, hur speglades politiken i musiken och tvärtom! Fokus på "svart" musik i USA från 1890 (ca) till 1990 (ca), progg i sverige på 70-talet, punken i england under Thachers tid vid makten och populärmusiken i östeuropa. (där ofta de vid makten lade sig i och gjorde musiken för att påverka istället för tvärtom)

:)

Mmm blåbärssaft och ostmacka. <3




Diggar den här videon (även om det inte är min musik):

http://www.youtube.com/watch?v=9G75tH2wfvQ

Ok nytt utseende på inloggen

Liten sak som jag tycker är lite roligt med en reklamsnutt för McDonalds jag just såg;

En kille hänger över ett stup i en gren och håller i sig med en hand medan den andre håller i en ask med pommes från donken. Han fösöker pilla ut en med den handen han håller dom med men det går inte så han släpper taget och faller mot sin död, fast han fick ju sina älskade pommes. välj McDonalds och du dör verkar vara budskapet från företaget själv?

RSS 2.0