Kørkortspluggande

Ær en jævla bitch! Jag førsøker løsa frågorna utan att riva boken i stycker før att den inte har ett enda jævla svar någonstans och det ær så fruktansvært irriterande att ha så många fel.

Jævla fan.









Annars, inflyttningsfest på lørdag! Visserligen ær en roomie borta och den andre vill inte festa så det blir bara jag och Kristian och hans kompisar men kan nog leva med det skulle jag tro. :) Ska bli mys bara att få træffa folk igen!
Har flætat i mina dreads igen! Blandat røda ulldreads med rødmelerat ullgarn. Blev ganska fint faktiskt.

Peace

bad boys

Very surprising, jag gillar bad boys. :) Som de allra flesta tjejer gör. (bad boys med vänlig själ och ett hjärta av guld)

Men anywho, så jag har kommit fram till att i film är alltid de bästa låtarna the bad guys som står för!

Anastasia:





Ringaren i Notre Dame:





Lejonkungen:






Nightmare before Christman (min personliga favorit):




Skönheten och Odjuret:





Underground med Tom Waits. Den finns med i Robotar:





peace

haha, true story!

Såhär känner jag också ;D





btw, kinda like my hair now. (Eller mitt garn? ;D )



For Bee


Dag 04 - Det här åt jag idag

Ok, till frukost blev det två rågkakor. Den ena med messmør och den andre med stark mjukost. Till det drack jag ett glas mjølk. Till lunch blev det rester, gnocchi med kyckling och pesto, två knæckebrød med stark mjukost och ett glas c-vitaminbrus och ett glas lættdryck æpple. Och en chokladbit till efterrætt. Haha oooh så intressant. :) Så har jag ætit mina magsyrereglerande tabletter också då. :p

beware of oprah!

Så, mens+choklad+oprahs sista sæsong=snyftande nani i soffan. :D Men det kan inte mæta sig med långa vægar på hur mycket jag (och ungefær hælften av de andra i biosalongen) græt till sista Harry Potterfilmen igår. Gode skapare så mycket snyftande det var!

Så, liiiite nervøs ær jag allt infør kvællen! Ska ivæg till en pub som ligger hær i Trondheim som heter Den Gode Nabo. De har øver 200 ølsorter. (...) De sæljer bl.a. værldens dyraste øl dær. Otippat nog ær det Carlsberg som tillverkar den. Anywho, nervøs var det ja. Det ær alltid mycket folk dær och nya jobb ær alltid lika læskiga som spænnande tycker jag. Men gør jag det bra nu ikvæll och imorgon kvæll så har jag 80-100% jobb sen. Det ær ganska bra det. Med arbetstider som ligger antingen mellan 15.30-23 eller 20-02. Får se till att skaffa bilen dær snart så jag slipper gå hem sjælv så sent på natten. Inte før att længden att gå ær så hemsk men før att jag ær så mørkrædd!

Ønska mig lycka till :)

Peace

RSS 2.0