På jobbet idag

När jag jobbade idag så ringde min vän Anders en kort sväng. Han håller i vanliga fall tal på tisdagar. Så pratas det ut i högtalarna på det stället jag jobbar:

"Kan Bosse komma till kassan, Bosse till kassan tack"


Då frågar Anders:

"Är det dig de ropar på?"



Nä-ä du Anders! Sist jag kollade så hette jag verkligen inte Bosse!

Bra dag idag!

Balans. En bra dag väger upp en dålig. det är vad som får universum att gå runt tror ni inte? :P

Anyway! Idag hann jag träna och yoga lite innan jag åkte till jobbet, glömde trycka stopp när jag skulle av, så tur att någon annan gjorde det! Även fast jag var den enda som klev av där? Så kom jag i bra tid till jobbet och min kollega bjuder på bullar och varm choklad finns i personalrummet! PERFEKT! :D




ni har ändå inte hört det bästa. Det snöade idag. <3


<----------Lite snö!


Asså världens mest misslyckade dag!

Vi tar det steg för steg? :D

Jag kliver upp, glad att jag fått min lön så jag kan ge mig ut och köpa den där webkameran som jag vill ha och lite julklappar till familj och sådär... Jag tar en skön varm dusch, tar på mig kläder som är enkla att ta av eftersom: man vet aldrig om man hittar nån top man kanske vill ha och då bör man prova den först och kanske nån annan storlek och färg och sådär :D Anywaaay så är de här kläderna inte särskilt varma vilket jag märker när jag kommer utanför dörren och det fucking regnar IS och blåser utav bara HELVETE! Mitt hår torkade inte på hela dagen!
Har ju redan kommit ut så varför inte fortsätta? Går mot tvärbanan för att åka mot Årstaberg. Är genomblöt när jag sätter mig men är glad att få komma in i värmen. Kliver av i Årstaberg. NEJ VÄNTA ETT TAG NU! 
Å R S T A F Ä L T E T!! nooooooooooooooooooooooooo!
Då det tar 10 minuter innan nästa tvärbana kommer så går jag sista stationen och ja jag tror att tillochmed mina underkläder blev blöta av regnet. Länge sedan jag var så blöt och kall. Men jag kommer till stationen och hoppar på första bästa södergående tåg. Men vänta nu? Ligger Farsta Strand  på väg mot Huddinge? Damnit, jag har tagit fel tåg! Efter lite vänta i blåsten så åker jag tillbaka till Älvsjö och kommer på rätt tåg. Kommer fram till Huddinge tillslut och börjar leta efter expertbutiken jag ska besöka. (såhär är det nämligen alla ni som inte bor i Stockholm att det finns inte EN ENDASTE expertbutik i Stockholm City, man måste åka ut till förorternas centrum)
Tror ni jag hittar den förbannade butiken eller? Tror ni jag är förvirrad i 10 min (i regnet) innan Joline kommer till min undsättning och hittar den åt mig? Haha jorå.
Men såklart finns inte webkameran där och jag köper den för en hundring dyrare på teknikmagasinet. Yay.. Har sen en fika med Joline som är höjdpunkten på min dag och sen åker jag in till stan för att köpa julklappar. Kom hem för några timmar sen med lite julklappar... Åt mig själv... Haha! Inte ens det simpla kunde jag göra! Yeah well... Det är en ny vacker arbetslös dag imorgon igen... :D Men imorgon tänkte jag vara så duktig att jag åker och hämtar mitt nya väktarleg i hamnen och sen åker jag in till gymet och tränar lite. Sen ett nytt försök på julklapparna. !

Tjao

Jane!

"Man vet inte vad livet innebär om alla
svårigheter tas bort."

-Jane Addams (1860-1935), Amerikansk socialarbetare

Do my test!

http://www02.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811110605489012&a=1&&


Hur väl känner du mig? :)

Åh just ja!

Glömde ju berätta om Hillbillykillen som vi råkade ut för på Medusa. Han tyckte vi var så coola att han kom fram till oss flera gånger. Det första han frågar oss är om vi är utklädda, appropå att det nyligen vart halloween? ok nu hade Mia en skjorta det stod Boyscouts of America på men i övrigt är vi helt normalt partyklädda. Så det var diss nummer ett. Nästa är när han säger att jag påminner honom om systrarna Kallur, bara att jag är lite... (det han tänkte säga är större, tjockare... nåt liknande. han behövde inte, han rodna såpass att jag fattade ändå haha). Och den tredje kommer när han säger att det är den ljushåriga systern kallur som  är den hetaste. Sååå för att sammanfatta så ser jag ut som en tjockare version av den lite fulare systern kallur. Danke. :D Här har vi två bilder på damerna så ni förstår vilka jag snackar om. Det är typ 5e gången jag får höra det men särskilt lik? Njaa...




Anledningen är!

Att annars känner man sig som en värdelös engångsvara biatch! :p


Har haft grymt roligt i helgen! I Fredags var jag, Joline och Mia ute. Vi började på Kellys, som inte är så jäkla hett ställe men jaja, och sen lämnade vi våra jackor där och tog en tur till Bröderna Olsson istället och röjde sönder stället från dansgolvet :D De spelade en knäpp blandning av väldigt dansvänliga låtar och inte så dansvänliga eller ens bra låtar men bara ATT de spelade en låt ur Rocky Horror Picture Show gör att jag förlåter dem direkt. Så kom en kille vi dansat med fram och säger "du jag tror jag är kär i dig" Score! Ett telefonnummer till Anne-Lie :)
Vi gick sen tillbaka till Kellys och mötte på en konstig filur med en skum bakgrund som vi umgicks lite med innan vi sa godnatt.

I lördags gick jag ut med Mia (Mia är rolig att gå ut med) på medusa. Mycket bättre ställe, nog för att de spelade högt men mycket skönare stämning, snyggare killar och trevliga utlännigar som man kan bli kompis med. :) Hade ögonkontakt med hetaste killen i svart mössa skitlänge, sen kom han fram och pratade lite.. Sen efter att vi hängt på olika håll gick jag fram en stund till honom och pratade lite och så bytte vi nummer. Sen hånglade vi och vad upptäcker jag dagen efter? Han gav mig falskt nummer den jävlen! :D haha fan orka killar... Men hursom! Jag och Mia åkte iväg på en fest senare som Jonas fått nys på och ja.. Det var väl trevligt. Lite högstadievarning på "snurra flaskan" men jaja..

Idag så är det träna, jobba, slappa som gäller. Har fått grymt lite jobb hittills, typ fem pass eller nåt sånt. Hoppas det dyker upp mer.. :/

Tjao

Till Lea

Jag vet inte varför men jag har tänkt på dig idag Lea, så du ska få en liten video av mig, I min blogg funkar inte länkar som de ska och videorna funkar inte heller men du får kopiera och gå in på den :)

Kram


http://www.youtube.com/watch?v=l0EXeyiKU_Q

My young padawan

Ikväll ska jag och Joline ut med en tjej som vi ska lära att hitta ragg. Jag ska kalla henne padawan heeela kvällen! :D:D


Om hon kommer på att kalla mig för Chewbacca som så många andra tycker är grymt fyndigt pga mitt hår så är det inte roligt längre. ;)




Har lite jobbångest, är rädd att jag inte får tillräckligt med jobb för den här månaden.. det är väl nackdelen med att inte vara fast anställd antar jag..





Mmmm foood...


Jag skulle..

...bli en grym flickvän men kanske jag inte vill bli det? Kanske är jag fetnöjd med singellivet? kanske, kanske inte. Det kanske är just dig jag inte vill ha, man vet aldrig. :p

Regler

Jag om någon vet hur det funkar efter ett *** så vad är problemet?


Halloweenfesten

var på halloweenfest i helgen. Så grymt kul! :D Jag var utklädd till agent men i resten av gänget fanns bla, krigare, thaiboxare, hulken, jokern, en hund, playboybunny, kkk, fiskare, polis... :D Grymt kul. Här komer en bild på mig och hunden och mig och fiskaren!



Men vem gillar inte..

... att jobbautomhus i hamnen när det är minusgrader och blåser och man måste åka i en öppen båt..? I 12 timmar... Enda ljusa på natten var att båtförarna är roliga och de amerikanska navy-killarna älskar en ;D


Jag var tvungen att krossa två nya inatt. Börjar bli fett le det!


Ikväll är det fest! Ska ta massa bilder på alla underhållande kostymer! :D Sitter och ser på Iron Man nu med Niclas och har lite miniförfest med en liten öl. Ska försöka hålla nere drickandet ikväll då jag inte riktigt mår bra, förkyld eller nån annan skit pga av det härliga minusgrader-regn-vädret som varit de senaste nätterna när jag jobbat. Köpte en slips idag med till min Agent-kostym. Hett. :D

RSS 2.0