Hah! :D

Ok, bara för att ni inte kommenterar mina inlägg så vet jag att ni finns där ute! Ni som läser min blogg! :D

Igår och idag blev jag glad. En av er skrev "kvinnliga Markus Krunegård. Jag stjärtar dig och jag saknar dig! KOMKOMKOM!<3" och även om det kanske är lite kryptiskt så förstår jag och det gör mig så glad. :)

Sen ringde en idag också och det var skönt att få snacka lite skit. :)

Huff jag försöker verkligen att inte tänka på att jag ska iväg och jobba ikväll men ok.. Får försöka att tänka att ju fortare det börjar desto fortare tar det slut. Så är det ju. Upp med hakan, ögonen framåt. Sluta älta.

Förresten! Hör någon något om jobb eller lägenhet i Göteborg så behöver min syster och hennes kille vad som helst i stort sett ;) Hör av er då.



Tråkig.

Från och med nu är jag tråkig.

Nackdel

Det finns en dum nackdel med att gå ner i vikt. Man fryser som fan! Men nu har vi tänt på massor med värmeljus i alla ljusstakar vi kan hitta. Nu börjar det bli behagligt. :)

Idag har jag och moder jord varit duktiga och städat massa. Så nu är vardagsrummet mysigt, köket är hemtrevligt och toaletterna rena. Det luktar helt sinnessjukt gott från doftljusen också.
Finns inget jag ser mindre fram emot än den här helgen. Alla nätter på hotellet hittills har varit lugna och jag har hatat varje sekund. Men den här helgen kommer ungefär 200 pers FLER än det varit tidigare. Yahay.. (skrev hon och hoppas alla förstår hur mycket ironi det låg i det)
Men det löser sig väl.. Det är tre nätter. En i taget. Sen när helgen är slut så är det NO MORE! Det ska bli så skönt att slippa. Så jakten på ett bra jobb fortsätter. :) men det ska nog lösa sig, det tror jag. Det är liksom lite av min livsfilosofi, det löser sig. Och faktiskt, det gör ju det. På ett eller annat sätt.


Who is this sheik Yoraz?

Boys are stupid, throw rocks at them!


städar datorn

städar bort lite bilder och annat skräp från datorn och fann den här :D



I väntan på Godot

Sitter och väntar på att en lastbil med en våningssäng ska dyka upp. Känns som det tar ungefär tusen år, den skulle komma på morgonen och ja.. den är 10.20 nu och jag börjar undra hur länge morgonen håller på? När blir det officiellt dag liksom? Anyway, den kommer väl när den kommer.
Sen ska jag väl inte göra så fantastiskt mycket idag, ska körkortsplugga lite och sen har jag lite filmer som väntar på att bli sedda, princess mononoke, rocky horror picture show, memories, finding nemo och eternal sunshine of the spotless mind. Det är iofs bara memories som jag inte sett förut men ändå! Åh och hedwig and the angry inch också såklart. :)

Mmmm, chokladmilkshake <3

Dagens inspiration

"Do not fear to be eccentric in opinion, for every opinion now accepted was once eccentric."


– Bertrand Russell

Från tjuvlyssnat

Två tjejer ~14 sitter och pratar om huruvida man ska vara vegetarian eller inte.
Tjej 1: Asså, vet du hur bra vår miljö hade varit om alla hade varit vegetarianer?
Tjej 2: Jo…
Tjej 1: Och ändå är du inte det? Fast jag är ju bara vegetarian på vintern när man äter äckliga saker som revben och prinskorv. Inte på sommaren, jag kan verkligen inte motstå grillat kött. Det är så gott!

Yes!

Började ju gyma för.. 3 veckor sen? Gått ner två kilo serru! :D Im on fire! Eller.. My fat is anyway..

Så ikväll. Vad görs? Ska köra lite zumba eftersom jag inte har någon skjuts till gymet ikväll, mamma ska jobba och pappa är på väg till Härnösand igen. Ska söka mer jobb i Norge, jag älskar min familj men jag flyttade faktiskt hemifrån när jag var 15, jag kan ju liksom inte bara flytta hem igen då. Känns jättekonstigt. Fast å andra sidan, spar ju en del pengar på det, har ju grymt låg hyra här hemma :D Men just nu kikar jag på biggest loser och dricker massa vatten för det är ju jävligt nyttigt har jag hört.

Saknar folk som vanligt. Sandra i Stockholm, Malin i Trosa, Mia i Växjö, Annichen i Göteborg, Niclas i Los Angeles.. Kom igen! INGEN BOR HÄR! Utom jag.. Programmet om mig skulle inte heta "Ingen bor i skogen" det skulle heta "Nani bor för fan i skogen".



Snygg gadd va? http://fuckyeahtattoos.tumblr.com/ en av mina favoritsidor att gå in på, en del gaddar är så jävla snygga! Jag vill ha fler nuu. Mycket beroendeframkallande.


OOOH! SMS! Mina mentala krafter säger att det är..... Madelene!

Nä.. Det var nån snubbe som sökte till Skistar som var på samma rekryteringsdagar som mig. Nåja, samma bostav på förnamnet iaf! Alltid nåt, fast jag söker nog inte jobb som sierska ännu.

PUSSEL PÅ ER

Inspiration

"When patterns are broken, new worlds emerge."


– Tuli Kupferberg

Hedwig and the angry inch



kanske en av världens bästa filmer/musikaler. Och Rocky Horror Picture Show också såklart :D

Farbrorn som inte vill vara stor


FF

Familjefritt. :)

Kikar på Hellboy!


Passar ganska lagom en söndagskväll som denna, ingen aning om vad jag ska göra sen dock! Är ju ingen hemma.. Och jag känner ju liksom inge folk i den här gudsförgätna byn heller så.. Men det löser sig, kanske ett bad och kika på lite greys anatomy, ta ett glas vin och sen totaldäcka för att jag är så trött efter helgen och inte har druckit alkohol på tusen år. Ja det låter som en plan :D
Sitter och kikar lite på den här Abe. Vattenmannen i Hellboy. Tycker det är nåt hett över honom men jag vet inte. Han spelas av Doug Jones som mest ser ut som en larvputte utan sitt smink, inte alls lika ball.


Men rösten ska tydligen vara David Hyde Pierce. Och det kanske är därför då för jag blir alltid lite nipprig av killar som låter lite snobbiga och intelligenta utan att de låter arroganta om ni förstår hur jag menar? Om ni inte vet vem han är så spelar han Frasiers bror i serien "Frasier". :)
Det bara är nåt visst med såna långa smala intelligenta grabbar... Muskler i all ära alltså men när en söt liten nörd sitter och berättar om sin passion och kan tusen små minifakta så blir jag lite kär. Som i Reid i Criminal Minds.

Yyyyl! Heter egentligen Matthew Gray Gubler. <3

Nåja slupratat om pojkar nu!

Håller ju på att lära mig själv spela gitarr! Och nu är jag inne på Cecilia Lind. Den är fin och inte så tokigt jobbig att spela bara man lärt sig lite ackord och så.

Dm                 E                     Am
Från öckerö loge hörs dragspel och bas

Dm         G7             C               E
och fullmånen lyser som var den av glas

Am                 C                     G
Där dansar Fredrik åkare kind emot kind

Am         Dm         E     Am
med lilla fröken Cecilia Lind.

ska ge mig på lite Johnny Cash sen och kanske lite mer Wreesvijk. Stavas hans namn så? Orkar inte kolla upp, skit samma. :) Otroligt rogivande att spela gitarr. Synd att det inte låter lika bra när man ska sjunga! Haha men jaja skitsamma, ingen som hör mig ändå.
Inte alls sugen på körskolan imorgon men det ska nog gå bra. Hellre det än jobbet iallafall! :D

Ha en fin vecka alla! Kram

Ang. namn...

Godkända

Fyra – finns flera andra räkental i både bestämd och obestämd form.

Mig – inte olämpligt.

My-Love – väcker inte anstöt eller obehag.

Okej – inte uppenbart olämpligt.

Passionfruit – inte olämpligt.

Tid – inte anstötande eller olämpligt.

Unistar – inte uppenbart olämpligt.

Vilse – väcker inte anstöt.

 

Avslag

Blomsterblomma – främmande för svenskt språkbruk.

Lillprins – är en titel i anslutning till ett förnamn. Inte lämpligt.

Malin – feminin prägel och därför inte godkänt som mansnamn.

Rock-President – fyller inte de krav som svensk namnlag ställer på förnamn.

Röckmusslan – upplevs som kuriositet. Främmande för svenskt språkbruk.

Stålmannen – efternamnsliknande karaktär. Risk för obehag.

Tequila – obehag. Olämpligt som förnamn.



Jaa... Jag vet inte jag. Passionfruit? Hellre Malin på en man.


I övrigt i natt. Förbannad på mitt jobb! Om någon som läser detta (om någon ens gör det) och vet om ett jobb så HOJTA! Jag behöver byta pronto!

O.A.O!


Åh jäkla karl




Åh har en sån tjejdag idag! Greys anatomy och PS I love you, allt med Jeffrey Dean Morgan jag kan hitta :) Försöker förneka att jag ska jobba inatt. Har aldrig varit mer osugen på något någonsin tror jag! vill bara vara hemma och vara dryg ikväll. Jaja.

Byye

Dagens citat

"Since no one is perfect, it follows that all great deeds have been accomplished out of imperfection. Yet they were accomplished, somehow, all the same."

– Lois McMaster Bujold


Lite brydd?

Ok, sveriedemokraterna har kommit in i riksdagen. Så då tycker jag det är verkligen på tiden att man tar reda på allt man kan om dem så man vet vad det är man har att "slåss" emot.

Och det är en sak som jag nu är mycket konfunderad på.

"– Om man tror på islam och följer islam fullt ut – då kan man inte vara svensk, säger Ekeroth." -citat ur en artikel i aftonbladet.
Varför exakt kan man inte vara svensk? Sen står det i samma artikel att de anser att de muslimer som nu bor i landet bör flytta hem till sina ursprungsländer. Så om jag skulle konvertera, vart ska de gör av mig då?

"– Det ska ske på frivillig basis med kraftigt höjda återvändarbidrag, men vi ska också se till att de känner att de inte kan leva som i sina hemländer här i Sverige. Det ska vara både morot och piska, säger Kent Ekeroth." -citat ur samma artikel.
Hur ska "vi" få dem att känna så? På ett sätt som inte bryter diskrimineringslagar osv?

"– Vi ser med oro på den framväxt islam har i Sverige precis som vi såg med oro på den framväxt nazismen och kommunism hade." -citat ur samma artikel.

Eh.. Nä. Jag blir inte det minsta klokare av att läsa på om dem. Och inga andra artiklar ser bättre ut för deras del. Inte deras hemsidor heller. Usch nej. Fy skäms Sverige. Ärligt talat!

En skön Nemi

klicka på den så blir det större

Hugh <3

Ikväll umgås jag med min absoluta favoritman of all times. Hugh Jackman. mmm-MMM! :D Swordfish går på tv, hänger inte så mycket med i handlingen för jag är så in i helvete trött. Men det är gott att vila ögonen på efter en intensiv vecka. Har jobbat massa nätter och sen varit på en rekryterings"helg" i Åre för skistar. Det var ungefär hur kul som helst. Jag träffade massa nytt folk som är så glada och roliga och sociala, facebookvänner ftw! Jag hoppas att de jag kom bäst överens med också får jobb i Åre i vinter om jag också får det. Annat än det jag har nu då, får se om jag blir kvar eller inte.. Jag saknar kollegor! Securitas var kanske inte min favoritarbetsplats men det fanns en sak som gjorde det värt att gå dit ändå. Kollegorna. Niclas och Maria och Jonas och alla andra. Nåja.

Åh nu kom Hugh in i bild igen.. Dumma Halle Barry står bara ivägen lite!



Ooooooh det är väl så man får lite gåshud! ;)

Usch så trött jag är, jag och pappa har sorterat massa skivor och dvder. Det är helt ofattbart hur det kan försvinna så mycket skivor/dvder/fodral! Jag förstår bara inte.. Men anyway, det som kan sorteras är iallafall sorterat nu. Känner mig grymt duktig såklart.

Snart flyttar Malin. Blä. Missed she will be som Yoda skulle ha uttryckt det!

Oj! Nu blev Hugh less.. Ja tänd en cigg du, du är tillräckligt snygg för det.

Men Malin kommer ju iaf att åka och göra bra grejor så det blir väl mer ok då ;D då kan man ju iaf glädjas åt hennes personliga växande osv ;)

Jag har skummaste problemet. 3 av mina tår på högerfoten, de tre i mitten liksom, är bortdomnade! Dygnet runt! Vad är egentligen grejen med det? Och vad ska jag göra åt det? Om någon har någon idé får ni gärna höra av er ;D Nu ska jag sova.

Roger that, over and out!

how to shower, men vs women

haha :D

Stal lite :)

Stal den här från Lea jag :) Jag har inte orkat kolla om allt stämmer eller så men skitsamma, det gör antagligen det ändå. Ni kan ju gissa vad jag inte kommer rösta på? :D

(Leas blogg btw; http://jessiehooker.tumblr.com/ )


• 1904-1918: Nej till allmän rösträtt.
• 1916: Nej till allmän olycksförsäkring i arbetet.
• 1919: Nej till åtta timmars arbetsdag.
• 1919: Nej till kvinnlig rösträtt.
• 1921: Nej till avskaffandet av dödsstraff i Sverige.
• 1923: Nej till åtta timmars arbetsdag.
• 1923: Nej till avskaffandet av dödsstraff i Sverige.
• 1927: Nej till folkskolereform.
• 1931: Nej til sjukkassan.
• 1933: Nej till beredskapsarbete.
• 1934: Nej till a–kassa.
• 1935: Nej till höjda folkpensioner.
• 1938: Nej till två veckors semester.
• 1941: Nej till sänkt rösträttsålder.
• 1946: Nej till fria skolmåltider.
• 1946: Nej till allmän sjukvårdsförsäkring.
• 1947: Nej till allmänna barnbidrag.
• 1951: Nej till tre veckors semester.
• 1953: Nej till fri sjukvård.
• 1959: Nej till ATP.
• 1960–talet: Ja till apartheid. Moderaterna tog avstånd från alla sanktioner mot apartheidregimen i Sydafrika och var emot det svenska stödet till ANC.
• 1963: Nej till fyra veckors semester.
• 1970: Nej till 40–timmars arbetsvecka.
• 1973: Nej till möjligheten till förtidspensionering vid 63.
• 1974: Nej till fri abort. Den 29 maj 1974 röstade riksdagen ja till fri abort, vilket resulterade i den svenska abortlagen som låter kvinnan själv besluta om abort upp till den 18 graviditetsveckan. Moderaterna röstade nej.
• 1976: Nej till femte semesterveckan.
• 1983: Nej till löntagarfonderna.
• 1994: Nej till partnerskapslag för homosexuella.
• 1998: Nej till erkännande av homosexuellas rättigheter inom EU. EU–parlamentet röstade för ett erkännande av homosexuellas rättigheter, men de moderata ledamöterna röstade nej.
• 2003: Ja till Irakkriget. Alla riksdagspartier demonstrerade mot och kritiserade Irakkriget utom moderaterna.
• 2004: Ja till sänkt a–kassa och sjukpenning.
• 2006: Nej till gröna jobb.
• 2006: Nej till sex timmars arbetsdag.
• 2006: Nej till upprustning av offentliga sektorn.
• 2006: Nej till höjd a- kassa.
• 2006: Ja till sänkt a-kassa.
• 2006: Nej till höjd sjukersättning.
• 2007: Ja till sänkt sjukersättning

Känns det verkligen som människor ni vill ge förtroendet att rasera landet i fyra år till?

 

 

 

I övrigt så har jag lite delade tankar om jobbet för tillfället.. Vissa saker är ju bra med jobbet och jag börjar liksom kunna lägga upp natten bra och planera i förväg osv men det finns andra saker jag inte tycker om. Som toastäd! Jag HATAR det! Och att jag är ensam större delen av tiden, ingen att snacka med.. Känns på sätt och vis som att jag fortfarande jobbar som väktare och jag sade ju upp mig där av mer än en anledning så varför fortsätta med något man försökt lämna bakom sig?

Äh, jag ska ju på en intervju imorgon :) Det ska bli kul och lite ovanligt. Vi är ett stort gäng som ska intervjuas och bo på hotell över en natt och så har vi en del aktiviteter ihop. Funtar på att åka linbana upp på skutan, har bara gjort det två gånger tidigare ;)

 

Blev nyss lite glad också, det finns folk som läser min blogg!! Awesome! :D inte för att jag skriver så jävla intressanta grejor då men ändå! Det kanske blir mer intressant när jag får mer intressanta grejor att göra.. Hmm tänk när jag är i Indien... Då ska jag skriva om... Yoga? Äh jag vet inte det visar sig! De lär ju ha sprit där med så The Drunken Nani kan få upptäcka landet med? :D


Utsikten från mitt rum. Bara 730 meter över havet :)



nu ska jag sova, god dag på er!

På jobbet

Wow. Det är mycket underhållande att vara ny på jobbet när allt bara går fel. Not. Usch för datorer och datorprogram egentligen. Vad är grejen!? Kan det inte bara fungera! Fan mer avancerat att jobba med datorer än det är med livet. Vem behöver fråga sig meningen med livet när man kan fråga sig meningen med datorer.. Ärligt talat, jag hatar att behöva jobba med en dator!

Nåja, det går ändå inte att göra något åt det nu så jag kan lika gärna göra allt annat som ska göras härikring, städa lite, plocka undan disk har jag redan gjort och frukten i konferansen är redan ditsatt. Isvattnet är mycket onödigt att sätta ut 03.20 på natten så det gör jag sen. Sen vet jag inte, lyssna lite på P3 kanske? Det är ju en fördel med att jobba med en dator, man kan surfa in sig dit och slå på webbradion.

Imorgon (ja senare idag då vill säga) så ska jag få flytta in i "staffhouse". (vad är egentligen problemet med att säga "personalhuset"?) De har pyttesmå rum där som man kan sova i. Mycket bra för jag kommer vara sjukt trött imorgon bitti. :) Trött och less. Oooh ser fram emot torsdag! Då är det rekryteringsträff med Skistar här i Åre, ska träffa massa nytt folk från hela Sverige och sova en natt på hotell. Det ska bli mysigt, och såklart gå på arbetsintervju! Kanske så blir det både Copperhill och Skistar som gäller i vinter eller så får vi se vilken som verkar bäst och så tar jag det helt enkelt!

Nä, fortsätta med jobbet var det ja. Nästa vecka ska jag försöka ta mig till en bio och se "I rymden finns inga känslor". Vore ju nice att ha sett den innan den eventuella Oscar den kommer att vinna. :D

Out!

Jobb!

Jag har fått jobb! Jag har haft sån rackarns flyt, det kom väldigt lätt! Det ligger nog något i att bara man vill det tillräckligt mycket och gör det man kan för att få det så får man det.

Iaf, jobbet som jag fått är nattreceptionist! På Copperhill Mountain Lodge i Åre. Kolla in om ni vill:

http://www.copperhill.se/index.php

Det är ett mycket stillsamt jobb, i synnerhet nu innan säsongen dragit igång och det inte är mer än en handfull gäster. Går runt och pysslar med boendelistor, ser till att låsa alla dörrar, tänder och släcker ljus och spisar osv. I like  it indeed. :D

Aj jag bet hål i läppen :(


Jag och Malin tog en ridtur häromdagen och så var nån jävel där och tog kort på det!



OUT!

Lite Stockholmsbilder ska ni få se

Vill ingen festa med en så festar man själv! Så gjorde iaf vi :)



Yes I know, hur dålig hiphopare skulle jag inte bli liksom? :)



Jättefina Elvira och Sandra



Jag och Isbjörnsmalin är fantackylous!



Och så en bild på en söt liten syster också :)


men wtf?

Slagsmål på krogen! Jag, Sandra och Malin VS crazy bitch high on drugs ungefär.. Nä inte så farligt som det låter egentligen men det var rätt intensivt, en tokig brud som fått i sig lite av varje som snedtände på Sandra av någon mystisk anledning (hon ville väl bara slåss egentligen) och hoppade på henne två gånger så vi hoppade in för att hjälpa till.
Det är helt sjukt, jag tycker alltid att folk på krogen som slåss är så "dokusåpa-iga" och bara irriterande men här står nu vi och är mitt uppi ett slagsmål själva. Nog för att vi bara försvarade oss och Sandra men ändå. Nåja slutade med att hon åkte ut, Sandra fick träningsvärk och en svullen läpp och jag fick träningsvärk och litet rivsår på handen, blåmärken/skrubbsår på knät och i ryggen och lösnaglar i håret. :)
Jag är absolut klar med Stockholm i några veckor nu MINST!

I övrigt så ska jag iväg och provjobba på ett hotell i Åre på torsdag natt och om det går bra så ska jag få jobba ensam på lördag och söndag och går det bra så har jag jobb fram till maj med heltid från december. SEN! Sen blir det Australien för jobb och Indien för sol och bad och fest och yoga och tempel och borgar och kor! Kommer bli awesome. Skulle vara kul om någon ville följa med mig på det här men vill ingen så åker jag själv. Kommer ändå hamna på ställen där det finns många fler backpackers så det ska nog inte vara några problem att hitta folk att umgås med inte.
Hotellet jag ska provjobba på är Copperhill Mountain Lodge, lite fint sådär, norskägt. Men det verkar vara en bra arbetsplats indeed. Kolla in:
http://sv.wikipedia.org/wiki/Copperhill_Mountain_Lodge

Lite skräckinjagande att det är så fint men det går nog fint, har ju vaktat en del fina grejor som väktare så det ska nog fixa sig. Jobbet är nattreceptionist.

Sen drar träningen igång på riktigt nu med! Spinning och lite andra pass förutom gym. Ska bli skönt att bli av med sommarkilona! :D

Ja nej det var väl allt för nu.. Nej just det! Kolla in Idol när de sänder från Göteborg och Malmö, Ellinor lär nog ganska garanterat vara med där! Hon gick vidare till Sthlm sen. Värt att kika på.

OAO

RSS 2.0