Verkligen...

Jag älskar vinter och snö på riktigt. Det är så mysigt med halsdukar och tjocksockar och lite bitande kyla som gör en röd om kinderna.


MEN! Det är inte lätt att njuta av vintern här nere i Stockholm. Varför? För att snöröjningen är ett skämt! Det känns som att de som jobbar med det här tar en skopa snö framför sig och lägger bakom sig, ett steg fram och tar en skopa snö och lägger bakom sig. Snön försvinner inte från vägarna, trottarerna är nästan sörjiga av mängder av upptrampad snö och vägarna har blivit spåriga enkelriktade vägar... Kom igen, åk en tur till Norrland och finn lite inspiration? Ursäkten ska liksom vara att de inte får dumpa snö på isarna på sjöarna. Det är inte miljövänligt. Men så lägg det i skogsdungar, lägdor, skopa ihop allt i en stor hög och åk skidor på det? Sånt verkar ni ju liksom gilla. :p


Annars idag, sitta med datorn och kolla på grammatikföreläsningar online. :) Så göra lite uppgifter på det, hämta ut böcker som anlänt, tvätta lite...  Och sen kanske gymet ikväll om jag känner för det. Vilket jag nog kommer göra, det är så skönt att lägga sig och sova sen efter det. :)

OAO

Appropå Nordman

Han är bara gammal favorit nu. Upptäckte att han är en tönt. En tönt som vill återfödas som en korv? Nä så kan vi inte ha det!


OAO

ovant..

Upplever en ovan men intressant känsla. Tidigare har vädret bestämt om jag går till gymet eller inte, men ikväll vill jag och kommer gå trots vädret! :O

Annichen ska få prova sig på lite barjobb på lördag! Det är sjukt roligt! Grattis sis!

Min andra syster Madelene har också sina nyheter. Hon har en pojkvän minsann! :) Grattis (säger man grattis?) till det!

I övrigt är det fullt ös på skolan nu och massa jobb däremellan och så har jag gått med i en grupp att hitta på franska ting i, se fransk film, prata franska över en baguette och lite vin.. Nej jag vet inte vad vi ska göra men det kommer ha med franska att göra. Och så har jag gått med i en till grupp som visar dokumentärer från hela världen och som man sen kan diskutera inom gruppen. Så skönt med massor av saker att göra! Mycket nöjd. :)

OAO!

blobfish!

Jag älskar verkligen utseendet på den här muskellösa firren! :)



Tyvärr är den utrotninshotad stackarn...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6493941.ab


OAO

Jag hatar csn

hatar hatar hatar.

Lyssnar på en gammal favorit :D


Edith



Inga ord

Idag

Idag är jag lite trött och seg. Var ute med Mia igår och tog ett glas vin på Judit och Bertil. Crap, jag kommer sakna tjejen! Hon är ju så himla underbar.
<3


Sååå idag får det bli en liten dagens-lista!

Frukost: Har inte hunnit käka ännu, tog en liten sovmorgon idag :)
Outfit: Svarta cinos, vit lång t-shirt med ett svart tryck, knälång vit kofta med svarta armar och jättefärgglada tjocksockar. :) Lär väl bli nåt annat till ikväll när jag ska partaja med Jennifer.
Humör: Nyaken, rätt glad överlag och spänd. (på ett bra sätt :D)
Gjort: Vaknat, slog på tvn och datorn, pratat i telefon med Kristin som undrade om jag var hemma, hon har glömt nyckeln hemma nämligen :D. Ska efter detta gå och diska.
Planer: Plugga lite, posta några grejor jag sålt på internet, åka på fest med Jennifer.
Lunch: Yet to be seen.
Läser: Learning History och Lärande och kulturella redskap.
Bästa: Mitt smink som jag glömde tvätta av inatt! Hello panda!
Middag: Hm. Vet inte. De skulle ha något på festen tror jag så vi får se!
Väder: Lite mulet och lite varmare än på länge. Men fortfarande inte tö. :)
TV-program: Haha ja jag slog på tvn för ljuets skull så jag har inte riktigt kollat men det är väl repris på let´s dance.
Kom-i-håg: Posta de där prylarna.

Såja.

OAO

Taggad!

Jag är jävligt taggad på det här året so far! Det är så skönt att ha mål att sträva efter. En sak som för tillfället går lite emot och det är csn. Men hur det än är så löser sig väl även det tillslut. Jag ser bortom det. Framtiden är ljus hörni! :D

Börjar äntligen komma ur höstens seghet och trötthet.


Min gadd gör lite ont, vilket är sjukt irriterande. För den är i stort sett läkt och så men det sticks som sjutton om jag försöker vrida på huvet. Nåja. :) Blir väl bra det med tillslut!

Panken har varit och fått prova på lite jobb som hon vill ha idag! Ska bli spännande att höra hur det gick för henne! Gillar den här lite maffia-känslan som kommer av att hon fått jobbet via vår kusin och bor i tantes hus under tiden, ska kanske till Trondheim sen och bo hos en annan tante och jobba där. :D Vi tar hand om varandra i familjen...

Så glad också att när vissa vänner av olika anledningar är på väg bort eller redan borta så har andra gamla vänner dykt upp! Heidi och Malin tillexempel. :)

OAO

itchy!

Min lilla gadd börjar klia järnet nu.. Men den är så himla fin att det gör inget. :) Tanken på en Burtonsleave känns mer och mer lockande. Med lite mer off figurer, typ från hans böcker och bifugrer och liknande. Lite bakgrunder kanske..

Idag är en pluggdag, hela veckan borde egentligen vara det men hey, jag jobbar imorgon. Jippi... Har lite förkortningar att läsa igenom, rätta och skicka in. Har sagt till plikverket nu också att jag inte kommer att komma in och mönstra.

Fick värsta bra nyheten förra veckan också, Heidi hörde av sig! :) Bra grejor. Har saknat henne. Fick träffa Kid också som är hemma i Stockholm igen DÄR HON HÖR HEMMA! Innan hon lämnar oss alla för att plugga.. Nejrå jag är inte bitter alls, kul att hon äntligen får uppfylla sin dröm. Men jag kommer att sakna henne.

Min lillasyster fyller år idag! Och BF fyller också år! (och det står för BananFlugan/BestFriend och inte BoyFriend, inbilla er inget, jag är sjukt nöjd singel nuförtiden)
Så grattis till er båda, hoppas ni har en jättefin dag!

Nu lite middag, sen lite mera pluggande. :)

OAO

Före och efter Big Fat Joe!








I LIKE IT! :D:D

Jag gillar den här killen

Tycker han har underbar röst, favoritlåten är såklart walking in memphis. :)



Vägskäl

Norge, Östersund, Trondheim, Stockholm, väktare, student, Spanien med H? USA med N? Jag har ingen aning men snart händer något! ;D 2010 here we go! :D

Tummen

Tummen är lätt favoritfingret, visar om man mår bra eller inte, gillar eller inte, det tar en framåt på en resa :D

RSS 2.0