Postbanken

Jag vet inte vad jag ska tycka om postbanken... Jag gick ju dit för att starta ett konto och så några dagar senare så fick jag en inloggningsdosa på posten. Alltså jag fick en lapp där det stod att jag kunde komma och hämta ut dosan, så jag gjorde det. Sen skulle det komma en kod med posten och även mitt kontokort skulle komma med posten. I november. Så när det inte gjorde det ringde jag dem för lite över en vecka sedan för att kolla hur det gick med allt och de sa att de hade skickat grejorna men att de kunde skicka ett nytt brev med ny kod. Så de gjorde det. Och jag fick inte det heller. Så jag ringde dem idag igen och vi fattar inte vad felet är, de påstår att de skickat allt och att de skickat till rätt adress. wtf? Så anyway, i övermorgon ska jag gå ner på posten och fråga vad 17 de sysslar med och om de har mitt kontokort. Jag vet iaf att det inte har blivit använt av någon annan, det är aktivt men oanvänt.

Längtar till imorgon, då ska vi först in till Östersund (ska kolla om skinnjackan från gina tricot finns kvar, annars hoppas jag den finns på gina i Steinkjer) och sen åker vi över till Steinkjer igen. En sväng hem till Jelena där jag bor och sen åker jag och hälsar på hos Kristian. Awesome. <3



Fina svalor!


Lite väl störtdykande men jag tycker ändå det är ett fint ställe att gadda svalor.




NANI OUT! :D

Winnerbäck

Jag gillar långt ifrån allt han gjort men det gör det jag gillar så mycket bättre. :)

http://open.spotify.com/track/0VgYwUvYtDS3eoXxoSmHQX


Jag fattar ingenting - Lars Winnerbäck

julklappar

presentkort till tatuering, en filt med armar, några halsband, badbomber, pengar.. Ja det var väl det ja. Mycket bra grejor alltihop. Nu är det dags för tredje skålen ris a la malta och Karl-Bertil Jonssons julafton. :)

God Jul då folkens!


The one for me

Har inte någon bra bild så det blir en liten fyllebild. Det här är han jag tycker mest om. :)



och en lite eh... Gay bild om man får uttrycka det så ;)





så söt så.

:)

Mår som rätt bra då, trots att bankkontot och då också mina löner dröjer!







RSS 2.0