Möte vid havsguden

stod på skeppsbron och jobbade inatt. Imorse kom en farbror, runt halv 6 sådär, och började mata fåglar med bröd. Jag hatar fåglar som alla som känner mig väldigt väl vet. :D måsar, trutar, änder, duvor... You name it, de var där allihop. sen när han var färdig med matandet så kom han förbi och förklarade att han skulle göra en film som ska heta "möte vid havsguden" (som statyn som står där på skeppsbron heter) och han ville göra fåglarna tama innan filmninen skulle äga rum. Då slog det mig att det är samma snubbe som jag och Joline hade ett litet samtal med på tunnelbanan för några månader sedan då han också berättade om den här filmen han vill göra :D haha stockholm är för härligt ibland.

Två gånger har jag tyckt synd om fåglar. Första var när jag såg två duvor parningsdansa med varandra i tja... 1 minut eller nåt, sen hoppar han på henne och de parar sig i 5 sekunder ca innan han flyger iväg och hon står ensam kvar, lurad och lämnad. Även duvpojkar är svin tydligen.
Andra gången var när en halvvuxen fågelunges mamma blev överkörd av en lastbil och den flög runt i hamnen hela natten och skrek hjärteskärande och letade efter sin mamma... :(

tjing

Så in i helvete

Shit nu ska ni få höra om min underbara morgon! Jag slutade jobbet halv fem imorse vilket betyder att det gick ännu ingen tunnelbana men den snälla väktaren som kom för att hämta nyckeln skjutsade iaf in mig till gamla stan så jag kunde vänta där på tuben. Så fort jag sätter mig i bilen känner jag att x antalet koppar te börjar tränga på. Men försöker tänka bort det, är svårt då vi kör över nåt vägarbete där det skakas friskt. Kommer på nåt vis ändå fram till gamla stan, där tuben såklart är låst i 10 min innan jag får komma in, kan inte sitta längre för då skulle jag pinka i byxorna, så jag går omkring lite sådär som man gör ni vet... Med benen halvt korsade...  Nu börjar det nästan göra lit ont också och att få komma till en toalett är allt jag kan tänka på de där 20 minuterna det tar innan tåget kommer. Sätter mig ändå, på mitt ben på bänken, och tar upp boken "mannen utan öde" som jag läser just nu, och kan nästan relatera till hur han mår där i sitt koncentrationsläger. :(
Tunnelbanan kommer iaf tillslut och jag blir lite lycklig och kliver på. Men tror ni jag fick åka hem? Nej.. Tåget stannar på en bro och står stilla i flera minuter, men är fortfarande påslaget så det står och VIBRERAR HELA JÄVLA TIDEN VI STÅR STILL!
Sen åka de 4 minuterna hem, kliva av och gå de jobbiga stegen hem, måste stå och knipa med benen i kors, och använda all mental kraft  jag har åt att inte göra på mig, utanför min dörr med nyckeln redo, Sen släpper besvären för en sekund och jag hinner låsa upp och rusa in på toaletten och få av mig brallorna. Har aldrig varit så snabb i hela mitt liv tror jag! Sen grät jag i några minuter för det var så jävla skönt att få kissa..

Tro sen inte att jag fick sova hela dagen för det, vaknade 2 timmar senare, nästan lika kissnödig nu med, och min rumskompis står i duschen! Min blåsa tar nog ut sin pension snart. :)

Lite olika böjelser

"kära kropp och knopp, är jag normal?"


Actrotomofili Sexuell dragning till amputerade kroppsdelar.

Apotemnofili
Önskan att få en eller flera av sina egna friska kroppsdelar amputerade.

Axillism
Att tända på sexuell aktivitet i någons armhåla.

Bröstfixering Sexuellt intresse främst för kvinnans bröst.

Cisvestism Klädsel som inte motsvarar bärarens sociala position eller status ger sexuell njutning.

Dacryfili Sexuell attraktion av att se sin partner gråta

Dendrofili Ovanlig parafili som yttrar sig i sexuell attraktion till träd. Av gr. dendron "träd".

Emetofili Sexuell upphetsning av kräkningar

Exhibitionism Önskan att visa sig naken inför främmande människor.

Fetischism Sexuellt intresse koncenteras på ett föremål som inte normalt anses sexuellt laddat. Härlett av ordet fetisch, ursprungligen av av port. feitiço, "amulett".

Frotteurism Önskan att gnida sig mot någon annan, vid onani eller annars. Från lat.: frictare över franskan (jfr frotté).

Gerontofili Dragning till sexuella partner som är betydligt äldre än en själv Av gr. geront

Klysmafili Att bli sexuellt upphetsad av att få lavemang[2]

Koprofili Attraktion till avföring. Från lat. coprophilia, även från gr. kopros (exkrementer).

Kronofili Samlingsnamn för de olika parafilier som fokuserar på partnerns ålder Av gr. chronos = tid, ålder

Nekrofili Sexuell dragning till döda människokroppar. nylat. necrophilia, av gr. nekros "död".


Sadomasochism Ett förhållande innehållande sadism och masochism.

Taphefili Sexuell upphetsning kring att bli begravd levande [källa behövs]

Urolagnia När urin eller urinering medför sexuell upphetsning.

Voyeurism Upphetsning av att iakttaga främlingars sexuella umgänge eller nakenhet.

Zoofili Känslomässig och sexuell dragning till djur.

Trött än

Jag fattar inte hur jag lyckats men jag är fortfarande trött sen yran och det är grymt mycket jobbigare att jobba natt nu också... Skumt... :/

Ska iväg och se film med Thomas senare ikväll efter lite food och en dusch! Ska bli mysigt. :)

Frukostklubben! ;D

Har ikväll jobbat i Södertälje på festival. Nu har jag ju då tystnadsplikt och kan inte direkt skriva här allt vad som hände men det var rätt kul. Det var ju inte nån suparfestival för Charlotte Pirelli och Nordman spelade bl.a.

(paus för panta mera-reklam går på tv)

Kollar nu på superman på tv, den gamla, den riktiga. :) Dricker ett litet glas rött med, DU BORDE VARA HÄR OCH JOINA JU! :D

sjo

Take oooon meeee....

....går på radion nu när jag sitter inne i vårt lilla personalrum och dricker en kopp te. Det är grymt kallt ute ju även fast jag har dubbla byxor och trippla tröjor under min vindtäta (det blåser iofs inte men ändå) jacka MED vinterfoder! Harregiud!

Jobbar inatt med Micke, en snäll liten man. Han går faktiskt att prata med också, jag har nog rätt lätt att prata med alla jag jobbat med ändå. Vilket är tur såna här 12-timmarspass som det är inatt. Är inte så många passagerare som går ut och in heller, därför jag kan sitta en liten snutt i personalrummet och dricka lite te. :) Imorgon blir intressant dock, ska jobba på en festival i Södertälje. Har lovat Frida att ge Sami en pungspark om jag ser honom. XD

Var ute och sprang idag! Har fan inte gjort det på hur länge som helst! Jag hade helt glömt bort hur mycket håll man får när man är otränad.. Nej det här går inte! Nu har jag dessutom fått mitt gymkort från jobbet så nu ska det bli ordning på torpet! :) Hösten är en perfekt årstid för en nystart tycker ni inte? Lite som när man började skolan när man var liten. :)

Tjipp

Börja om från början

Är precis vad jag tänkte göra. Alla gamla inlägg är raderade och nu ska jag skriva, pånytt, de första inlägget.

Sitter och väntar på att det ska bli dags att åka till jobbet, nog för att det är skönt att inte behöva jobba ett 12timmarspass inatt men ändå är väntan på att dagen ska gå lite jobbig. Man kan väl iofs hitta på något att göra men jag orkar inte ringa till någon och fråga. Det är skönt att vara ensam ibland också.

Har fått ett gymkort från jobbet nu så nu kan jag träna när jag själv känner för det istället för när det är fotbollsträning, som jag ändå aldrig hinner med eftersom de ligger oftast på arbetstid! Ingen ordning!

Madelene har bott hos mig i några dagar nu, var grymt kul att ha henne här på besök! :) Jag saknar sällskap ibland, hemifrånsällskap. Familjen och de "gamla" vännerna. De som bor här är väl ok men det tar sån förbannad tid att komma nära folk. Oavsett om de tror att jag är dum i huvet som inte räcker upp handen vid tilltal eller om det klickar direkt. ;D

Ikväll tar jag med mig datorn till jobbet, måste kolla på lite roliga filmer inatt. Förra natten dog jag nästan av skräck! Trodde det var varulvar ute för det var fullmåne och varje lite knasterljud jag hörde när jag gjorde min rond (som man ska göra 3 ggr i timmen) fick mig att hoppa ur skinnet. Det är svårt att vara stor läskig väktarbrud när man är rädd för vampyrer och varulvar och män i rock med krok som hand.... Skulle det faktiskt komma en inbrottstjuv eller två skulle jag nog krama dem och gråta ut i deras famn av tacksamhet över att de INTE var något övernaturligt monster som äter väktare till middag.
Macka, sallad och juice är redo i kylen och väntar på att vi ska åka iaf.

Tjing

RSS 2.0