Liv

Kollar in många vänners bloggar och statusuppdateringar osv och det verkar som de flesta lever i en berg-och-dal-bana för tiden. Väldigt lyckliga ena stunden och hemskt oroliga och ledsna i nästa. Lite ungefär så är väl livet, såklart, men det verkar vara så extra mycket nu. Mitt också då till viss del, utan att älta det för mycket. :)

Jag tänker på er iaf, i synnerhet en just idag den 30/8.



Så... Själv längtar jag så jag blir tokig efter ett stabilt liv i Trondheim. Få bo med Kristian, ha ett jobb, roomies som sköter sig, bli färdig med körkortet så jag får en bil...


btw, jag är ju inte direkt sugen på barn. Om jag inte kan få välja vilken jag ska få! Då vill jag ha den hääär!




<3



Peace

Jag vill inte jobba

Jag vill bara åka till Trondheim och vara med Kristian...:/ Men han kommer iaf nu till veckan! Med lite flyt kommer han på onsdag kväll. Annars kommer han torsdag. It will be awesome! Saknar honom.



(för att ugglor är jävligt fräna! :D)

Åh, sweet!

Jag har blivit kär i den här låten! Plus, fina frisyrer. Har även blivit kär i dreads! Mina egna gjorda av ull är snart redo att flätas in. :) Då ska jag testa några av de här frisyrerna.


Time warp!


Pinsam kvinna

Låt mig berätta om en pinsam kvinna.

Hon åkte med bussen idag från Järpen till Mörsil och för det första så åkte hon i en rosa onepiece med vita dragkedjor. Så när hon kommer ombord så snubblar hon på sina foppatofflor så hennes rosa leopardmönstrade väska faller på golvet och ur den forsar några trosor och ett kort på en naken man. När hon ska plocka ihop allt det här så svänger bussen till och hon dätter ner på golvet. Det här medan bussens passagerare ser på och skrattar.

Den här människan.... Är jag. :)

Låt mig förklara lite. Jag går egentligen inte ut i min onepice, den är till för soffan. Men igår somnade jag med den på och så när jag vaknade imorse så fick jag lite bråttom till jobbet så den fick hänga på. Har ju ändå andra kläder när jag jobbar. Men så kunde inte pappa hämta mig från jobbet idag och Kristian är i Norge så jag fick ta bussen.
Jag hade såklart bara jobbskorna med mig också som är mina foppatofflor. De är inte heller några skor som jag brukar ha på mig när jag är ute bland folk.
Min rosa leopardmönstrade väska är faktiskt ganska snygg när den inte matchas med en rosa onepiece! Så den ska inte mobbas för mycket. Men så kanske ni undrar angående trosor och nakenbilder... Trosorna är för att jag åkte hit från Trondheim och ska stanna några veckor och då behöver man många par trosor. Bilden är faktiskt ett vykort som jag fick från mamma när hon var med pappa i Bulgarien för något år sedan. En långhårig ung Fabio-lookalike som kryper upp ur vattnet upp på stranden med en penis som skymtar fram bakom en arm. ^^ Används som bokmärke. :)

Men det skulle jag gissa att ingen av de fem skrattande passagerarna visste.

Det var inte min bästa stund om vi säger så! :) Men vad fan, det är fredag! Lite får man väl bjuda till! Nu ska jag se shutter island med papi.

Peace!

(bara för att visa att jag hade stil redan som liten, kolla in den frillan! :D)


MEEEN!

Kan inte alla hårda "metal-dudes" som är rödhåriga SLUTA FÄRGA HÅRET SVART OCH HA RÖTT SKÄGG KVAR!?! Rött hår är fint som det är, låt det va. Eventuellt, färga även skägget? Eller raka bort det? Och sluta med standard fula metal-tshirts?

RSS 2.0