Sjuuuk

Hm jag trodde att jag kanske hade spräckt trumhinnan sist jag flög men icke. Det var en vanlig örninfektion som gjorde så ont att jag trodde jag skulle bli galen. Snälla Daniel kom förbi och fick mig att tänka på annat än hur satans ont det gjorde så att jag kunde somna iallafall. Och snälla Mia som var ok med att gå hem tidigare från krogen med den höga musiken som gjorde allt 7 gånger värre. Och doktor José gav mig massa piller som ska bota det hela, dubbel penicillinkur och några piller som funkar avsvällande.

Sitter och hoppas lite på att systeryster kommer ner om en inte allt för fjärran framtid och hälsar på. Heja traderatåg! :D Hon har förresten en ny blogg som ni kan kolla in om ni vill :)

http://annichenshjarna.blogg.se/

Imorgon ska jag till universitetet på ett informationsmöte om kursen jag ska gå "pedagogik I, 30 hp". Ska bli kul att göra något annat än väktare en stund och samtidigt läsa en kurs som jag kommer att kunna ha nytta av att ha läst.

Är lite trött, men om 2 timmar slutar Daniel jobba så då ska vi åka hem till hans nya lägenhet. :) Ska bli kul! Bra att min sötnos har någonstans att bo (som inte är ett litet minighetto där de gillar att elda bilar på nätterna)

Som sagt trött, kanske inte så här mycket än men jag var lätt det igår när jag gick och lade mig redan innan 18 för jag gjorde såhär när jag satt vid datorn:

 

O A O


Kos igen

Jag och Elinor har varit pa kos nu i en vecka och gort on osaker :D Eller nat.

Vi har iaf kollat in ruiner och filmat in en musikvideo till Gera som inte kunde komma med oss. Det har varit tokigt varmt mest hela tiden sa jag har fakiskt badat tro det eller ej flera ganger! Haha :D Och tyckte dessutom om det. Har rakat pa Jorgen, Eric och Micke har nere ocksa, Micke sag mer an lite sliten ut stackarn.
Hotellet var ratt underhallande ocksa.. Vi fick absolut inte under nagra som helst omstandigheter ha gaster pa rummet! De hotade i princip att de skulle ringa polisen i sadana fall. Ok ok.. Ta det lungt.. Och absolut ingen musik for det bodde "babies" pa hotellet och i husen runt omkring. Yay, party.. :D
Naja, vi har haft det bra iaf.

Nu har vi bara 10,5 timmar att spendera pa nagot satt....


oao

Erik Linder


Lugn dag

Har tvättsugan bokad, ska iväg på jobbet om 2 timmar, dricker te mot ont i halsen och har käkat massa alvedon mot ont i huvudet. Det är en tokigt lugn dag idag alltså, ska hem till Daniel sen efter jobbet med. :)

Oooh extreme homemakeover på tv! Haha min dag är gjord med andra ord! :D


Mer än så blir det inte idag.


OAO

Jag tror nog

att min pojkvän är den bästa man kan ha ungefär.. <3


Var på bio igår och såg "Johan Falk - gruppen för särskilda insatser". Bra film! Lätt värt att gå och se den ifall ni inte har gjort det. Appropå poliser förresten, snart kommer min söta kompis Mia att komma in på polisskolan! :) Vad är det? En tredjedels chans va? Heja Mia! <3



Ikväll ska jag jobba på UPS igen. Röntga flygfrakt... Yaaaay... :/ Jag hoppas hoppas att jag kommer in på Franska förberedande på SU! Jag skickade ju in en sen anmälan och kom på 27e reservplats. Har mailat med en kvinna på instutitionen och hon sa att det kommer att komma ett reservupprop om det är så att det är någon som inte kommer anmäla sig till det "riktiga" uppropet som sker online. Annars får jag väl plugga något annat, bara orkar inte vara väktare på heltid längre!

Nåväl, lite tid till övers så nu ska jag ut och springa en sväng!

OAO

RSS 2.0