Veckan är snart slut

och ljuset i tunneln närmar sig. :) Sitter just nu och testar mig själv inför högskoleprovet som jag har all tro på att jag kommer klara med glans.

Ses på sugarbar ikväll!

OAO

Robot

robot-tillstånd aktiverat.

Oro

Åh jag orkar inte! Det finns så himla mycket jag oroar mig för hela tiden. Då är det inte bara två tentor och högskoleprovet, min morfar som är sjuk, jobb som det egentligen inte finns tid för, min bästa vän.. Får man inte utlopp för det som lagras upp så blir allt jobbigt. Laga mat är ett jävla projekt tillexempel. Och sova eftersom mardrömmarna är tillbaka.

Och jag vet inte hur jag ska få utlopp för det. Det är tunga veckor, för mig och flera som jag bryr mig om. Och jag saknar dig..


rubrik.

Jobb, tenta, högskoleprovet, föreläsningar, konsert, bässa... Det är för mycket.

Haha en sista bild



Iaf för idag men den är bäst, nay... AWSOME! :D


Några inspirerande människor :)

Såklart finns det fler som jag finner inspirerande men.. De här är viktiga som symboler eller människor.


Jan Stenmark är den här bildens skapare :)




OAO

Ok, det här är bara löjligt



Ja, den här tjejen ÄR smal. Men det som är riktigt illa är att den är retucherad ovanpå det. Ralph Lauren ursäktade sig med att den här annonsen "av misstag" hamnade i Japans annonsering och då hamnade den överallt... Ja... Människor med midjor smalare än sina huvuden? Det går ju runt såna på varje gata. Eller? :p


Annars idag, vad gör jag? Hmmm inte så mycket just för tillfället. Jag ska plocka upp böckerna snart och jag har lite funderingar på att gå till gymet kanske för det kommer jag inte att kunna göra i helgen. I helgen åker jag till Frida och Rikard! Yay! Och Josef, Oskar, Hanna, Speedo och Snus och allt vad de heter. (De senare två är  djur dock...) Det ska bli kul. :) Åker tidigt imorgon bitti. Lite party, lite soffamys. I like. :)


Annars så börjar min andra anonyma blogg att synas lite! Det är helt sjukt roligt! Det är såklart kul att ni läser min blogg också alltså men det är inte så många jag inte känner som läser den här. Vilket iofs inte är så konstigt då den är väldigt vardagsaktig men ändå...


Hejar på Daniel imorgon också som ska ut och rusa lite. Lycka till!

OAO

Alice i underlandet!



HALLÅ! Kan jag vänta? Knappt!

Bråka inte med män i kjol

Borde alla veta. Kolla Braveheart liksom, jag skulle inte vilja behövas fajtas med de grabbarna. :) Eller dem i det här klippet:

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5928298.ab

ännu en länk

http://www.aftonbladet.se/pryl/article5947332.ab men kolla ändå :) Nördiga tatueringar

socialisation och utveckling

är vad som står på schemat för mig idag. Sen kanske en fika med en kompis och gymet en sväng. Åh vardag... </3

lördag?

Att hitta på  något eller att inte hitta på något.. Det är frågan.

Mia - Maria?

Haha kolla in Mia göra sin version av Maria Montazami! :D Som en mörkhårig dotter eller nåt, sjukt bra! :D





ok ok ok :D

Nu så har Daniel frågat mig ett antal gånger om jag sett Peter Stormare i nån av de där Jurassicfilmerna. Och jaaa nu har jag sett honom prata svenska i en amerikansk film :) Och jag tänkte dela det med er andra, mina trogna bloggläsare. :)



Imorgon, träffa farmor och farfar, de längtar tydligen efter mig :)


OAO

Hemma i Jämtland

Har åkt hem en sväng för att hälsa på hemma. Så nu sitter jag i köket och väntar på att käka de våfflor som Panken håller på att grädda. Och så lyssnar vi på lite härliga schlagerhits :D



Och hur var kryssningen med jobbet kanske några av er undrar.. It was legend.... WAIT FOR IT!....... DARY! :D Haha nej men den var väl kul, förutom när de försökte sälja mig för 2000 spänn till en snubbe som hette Staffan. Och de kallade mig för Tanja. Tack killar.. Tack.


OAO

RSS 2.0