Chatt med Jennifer

Det var visserligen bara en kort en och handlade väl egentligen inte om något speciellt men det var hemskt kul att snacka lite med henne! :) Ser så fram emot att kunna åka ner och hälsa på i stora staden i sommar! Det är vad lediga helger kommer gå till, Kristian får bara ta och följa med om han vill umgås ;)

Imorgon åker jag till Sverige! Hem till hemma! Det kommer bli så skönt att få umgås lite med mamma och pappa och systrar och vänner igen. Ska klippa mig också i Östersund på Salong Surprise, mitt hår ser förjäkligt ut för tillfället. Det är alldeles för långt i nacken och färgen är.. Gul? :D Med vitt i hårbotten. Jag försöker ju bli min naturliga hårfärg igen men det går lite ont för tillfället! Är mörkblond och jag vet inte helt hur jag ska komma dit så förhoppningsvis kan de hjälpa mig där.




OAO

Be the change

"You may never know what results come from your action. But if you do nothing, there will be no result."
– Mahatma Gandhi

Skatteåterbäring

Att få runt 400 NOK tillbaka på skatten för det jag jobbade i december är helt ok med mig :D

Snart ska vi äta frukost, har längtat efter det ganska länge! Vi ska ha skinka och fetaost och oliver och italiensk sallad och kalkonskinka och ost och tomater och gurka och baguetter. :D Får nog bli två olika kanske för oliver och fetaost går nog inte ihop med italiensk sallad så bra..


Jag och pappa på mammas 50årskalas




OAO

Fail

"tystnaden som uppstår när man försöker imitera Bela Lugosis "I am Dracula. Listen to them; the children of the night. What sweet music they make" och låter som en halvrutten Sean Connery"



Det här är vad jag skrev på facebook inatt. Alltså, jag skulle försöka låta såhär:

http://www.youtube.com/watch?v=6Xmz-p9FYW8

(jag kan inte lägga upp videor längre, vet inte varför)

Men anyway, det var det här som kom ut:

http://www.youtube.com/watch?v=Tk-2gRlhWf4

(btw, he is such an asshole ;D )

Haha ok, bara en till!

Älskar den här serien, den är så söt! Det här är Canada, America, King Europe (Europeiska Unionen alltså) och Australia som snackar. :)



The bridge is just a bridge!

Har ni aldrig läst serien Scandinavia and the World tycker jag det är på tid att ni kollar in den! :D Är en serie som handlar om stereotyper av framför allt de skandinaviska länderna men också resten av världen sett ur en dansks ögon. :) Enjoy!

http://satwcomic.com/

fina dagar

Har haft några fina dagar ihop med Kristian i det senaste. Här ska ni få se lite :)


Solnedgång i Paradisbukten. (Ja det heter faktiskt det ;D)



Kristian i solnegången



Varm choklad med kakor. Jag tog mörk choklad med grädde och mörk chokladsprinkel medan han tog vit choklad med grädde och ljus choklad. Båda var awesome. :)




The Liptones – Beautiful Day


OAO <3

Highway man

Vet inte riktigt varför jag börjat lyssna på den här låten igen, kanske är det för att våren är nästan här? :) Börjar känna att sommaren inte är så långt borta som det har känts som bra länge nu... Vad är grejen med att den här vintern varit så evinnerligt lång egentligen? Anyway.

HOFFMAESTRO – Highway man



Vi provar en gång till

Så nu har det blivit dags att röra på sig igen. Jag har bestämt mig för att flytta hem till Jämtland igen. Men ingen panik på någon nu, jag och Kristian är fortfarande tillsammans och allt är bra. Förutom att jag kommer sakna honom som en gnu mellan besöken! :) Men han siktar nu på Trondheim och jag siktar på hem och ta körkortet och sommarjobba och spara ihop pengar till att komma och joina honom i Trondheim. Känns bra! Jag har ju också en enorm saknarkänsla inom mig efter Sverige. Svenska och svenskar och enkelhet! Finns en anledning att IKEA och Claes Ohlsson osv blev uppfunnet i Sverige! Enkelhet och tillgänglighet till bra pris! :p Nej jag ska inte ramla om det där men jag saknar det.

:)

?

Vad fan var det jag skulle in hit och skriva nu igen?

Bara lite kär :)

Det är inte mycket uppdateringar nu men jag bara orkar inte när jag är så kär! :D  Men ni som läser här ibland och så ska få en liten uppdatering ändå. Jag jobbar för tillfället på Gina Tricot som ringehjelp, har gått några läropass på två olika gruppboenden för personer med lite olika problem från sociala handikapp till fysiska handikapp till beroendeproblem, vet inte än om jag kommer få så mycket jobb där men det visar sig. Sen har jag fått en intervju som städare på ett gym som ligger nere i centrum. Får jag det så ingår gratis träning vilket vore AWESOME! :) Så dit ska jag på måndag och vara fantastisk så de inte har något annat val än att anställa mig!

Annars sitter jag och drömmer om tatueringar väldigt mycket nu i dagarna. Hade en dag för.. Ja det är väl en vecka sen kanske som jag var hemskt deppig och saknade alla mina underbara vänner som är kvar i Jämtland och inte minst Stockholm där de flesta bor. Saknar allt med Stockholm men framför allt alla fantastiska vänner. Men iallafall, var sjukt deppig och hur mycket Kristian än försökte få mig på humör igen så bara gick det inte. Förren vi satt och kikade på tv och så helt plötsligt mådde jag bra och min smarta pojkvän drog slutsatsen att det var för att vi kikade på Miami Ink! Så han fixade en säsong åt mig på datorn och satt och kollade med mig. Så nu sitter jag på internet varje dag och kollar och jag har bestämt mig för nästa gadd! Den är helt hundra procent säker och nu ska ni få se en bild på ungefär hur den ska se ut.



En sugar skull!  Jag kommer att sätta den på vänster underarm (den sidan som ligger på bordet när man skriver). Jag är helt kär i den och kan inte sluta tänka på när jag ska få sätta dit den! :D

Kommer nog förresten att komma hem till Jämtland i sommar för att jobba! Och så är ju biljetten till Sweden Rock fortfarande bokad så en tur till Göteborg och en till Stockholm kommer att ske i sommar!

OAO

RSS 2.0