jag flyttar

I slutet av den här månaden flyttar jag från Stockholm. Lika bra att skriva ett inlägg om det så alla vet. MEN! veckorna 22, 23, 26, 27, 30, 31 och 34 kommer jag att vara här ändå för att jobba i hamnen bland annat, får bo hos jättesnälla Ekke. :) Alla pengar jag tjänar på hela den här sommaren kommer att gå till resan jag ska göra med syster (en resa som verkar ha fått ganska många fler resenärer *tummen upp*) och sen i höst så vet jag inte. Evetuellt kommer jag inte tillbaka till Stockholm då utan söker jobb antingen i Norge eller hemmavid för att spara ännu mer pengar till min drömutbildning. Så är det, dags att röra på sig igen. Now you all know!


Annars, idag är jag sjuk. Har en jobbig hosta som gör ont i hela bröstet och snorig så in i helvete och torr näsa av allt snytande. Men det är ok. :) Jag har massa god juice och alvedon och nässpray så det är ingen fara med det. Men man blir allt lite klen och får lite hemlängtan och vill ha mamma hos sig! Haha :D Man får en ursäkt för att kolla på skräpteve och slöa i soffan!



Jag kommer att sakna er allihopa, men det tror jag ni vet. Niclas och Jennifer och Sandra och allahopa ni andra med! Fast sommarn har ju inte ens börjat ännu så det är ju ett tag kvar ändå tills jag lämnar på riktigt. :)

byebye OAO

Påsk -10

Påsken har varit mysig :) Jag är glad att jag åkte hit.

Lite bilder från Östersund med Sebastian, Linus, mig och Annichen :) Emil, Madelene och Henke var med på förfesten också.


 








Bra att två veckor är en lång tid. <3


hemma bäst

alltid. :)


Nejrå, nu är jag hemma och hälsar på lite, är grymt skönt! Imorgon lite häng med kompisar från förr, lördag utgång i Åre och lite fotoprojekt i Svenstavik. Blir kul! Sen är det två härliga veckor kvar att göra precis vad jag vill på! Och vad jag vill är att kramas på min fina familj. <3

RSS 2.0