Kollar på amazing videos

Har fett tråkigt inatt och kollar på tv på ett program som heter amazing videos och såg en video om en brand i Mexico City där en liten pojke som heter José och hans yngre två bröder är fast på femte våningen i ett höghus, de kan inte komma ut pga branden. När brandmännen tar sig in så kan han bara ta två pojkar åt gången så José bestämmer sig för att stanna kvar och rädda sina bröder först. Och ögonblicket när brandmannen tar de små små pojkarna och de klamrar sig fast vid storebror och vill ha honom med sig... fuck vad jag började grina! Jag är en sån jävla softie! Brandmannen kom tillbaka för José sen och alla klarade sig.


Och jag saknar mina systrar. Kram på er.

nattugglerapport

när man sitter uppe på natten och ser på ally mcbeal finns det en sak som gör en nattuggla glad, INGEN REKLAM! Tack 4an för att ni gör mitt liv komplett.


kolla in http://www.glennferon.com/portfolio1/index.html

Lite för-efterbilder på retucherade modeller. rätt kul

Mmm :)

Idag ska jag åka till stadsbiblioteket och fixa ett lånekort. :) Yay! Jag är tokless på de böckerna som står i hyllan så nu ska det bli nice att få läsa något jag inte läst förut :) shit jag måste handla senaste Hitchcockfilmen också, den kom ju ut idag. Och handla lite grönsaker.. Har inget sånt hemma! Åh vardag <3 haha


Jag är nästan klar med mitt inflyttande också! Jag älskar det här rummet och den här lägenheten.. Träffade Erika som bor här igår, supertrevlig! :)


I helgen kommer Frida på besök! Det blir middag på tjeckisk restaurang och sen lite öl på rockbar.


Hm nä, jag hade visst inte så mycket kul att berätta idag. Skitsamma :)

Mitt livs bästa ögonblick

Nu ska ni får höra om det bästa ögonblicket i HELA mitt liv! :)


Det utspelades för ca 2,5 år sedan på Fäviken Game Fair som ligger hemmavid dit jag och min vän Lisa hade åkt i hennes bil för att parta. Lite vildmarkslivsmarknad möter festival... Vi förfestar i hennes bil eftersom det regnar även fast vi slagit upp tältet bredvid bilen. Vi bjuder in några trevliga grabbar som stått och pinkat utanför bilen. Efter ett tag är de inte lika trevliga och vi börjar smågnabbas lite på väg till deras stora 5-mannatält och när vi kommer fram tömmer Lisa en gin och tonic över huvudet på en av dem. Haha vi småspringer lite sådär i panik tillbaka till bilen och fortsätter ensamma. Vi upptäcker efter en stund att killarna står och stjäl tältpinnar från oss och vi går bananas och jagar dem över halva campingen, mycket moget absolut. :)
Hursomhaver, vi fick tillbaka pinnnarna och satte tillbaka dem. Sen så går vi in på området och röjer nästan hela natten lång innan vi halvt ragglar tillbaka med ett varsin söt pojke vid armen, för att upptäcka vaddå? Jo, vårt tält är stulet! Nog för att det slutat regna men sova ute ville vi ju inte och sportbilen är på tok för liten för sånt... Så vi går tillbaka, jag mot pojkens husvagn och hon mot den andre pojkens bil. Jag går en kvick tur i busken och killen har såklart däckat när jag kommer tillbaka. Glad jag ens hittade tillbaka i det tillståndet haha :D Men jag lägger mig bredvid och sover någon liten timme innan hans roomies kommer tillbaka och väcker mig och jag går därifrån, möts av de tidigaste morgonstrålarna. går tillbaka till bilen, har inget batteri i telefonen och knappt några kläder, inget tält och sovsäcken och alla mina andra saker är inlåsta i bilen, vars nycklar min försvunne vän har. En sovsäck och vatten och alvedon (för min etrema baksmälla) hade ju varit något.
Man gör det bästa av situationen och lägger skinnjackan på marken, lägger sig i fosterställning och palestinasjalen som filt över. fortfarande dunkar huvet och är fantastiskt frusen i det fuktiga gräset. Somnar till någon till timme. Vaknar sedan av solen som lyser grymt starkt, vaknar och den börjar faktiskt bli riktigt varm! Så värmen är på väg tillbaka och om det inte vore för den ihoptorkade halsen och försvunne vännen så skulle allt vara bra.. vänta... Vad ligger där under bilen? Ser ut som en...? JA! EN FANTABURK! som är OÖPPNAD! Lyckan är gjord och precis som jag druckit ur den vem tror ni jag ser komma smygandes längs stigen om inte Lisa med nyckeln! In och hämta pengar och sen köpa mat och sen åka hem! Haha, just det ögonblicket jag hade när jag såg fantaburken är mitt livs bästa ögonblick. Haha vad tycks om den? :D:D

God natt.

Men ffs!

Måste fåglarna susa runt i en enorm mördarflock precis utanför MIN dörr när jag ska gå ut med posten!!??

Snart flyttar jag

Jorå, jag ska flytta från Gullmarsplan som jag faktisk tycker hemskt bra om. Men det är inte så dåligt alternativ jag hittat! Jag ska flytta till Karlaplan med Djurgården och Gärdet runt knuten. Yay. :)

Så från nästa vecka blir jag inneboende hos Lena 55 år i hennes stora femma tillsammans med Erika 20 år som också hyr ett rum där. Mitt rum är så fint! Stort med stort fönster, stor dubbelsäng och stor garderob! Ska bli riktig trevligt. Hela dagen den 14 kommer gå åt att flytta saker. Jag älskar att flytta! Älskar att börja om, pyssla, lägga saker på nya ställen osv. Nya vyer. :)

Nästa vecka kanske ni får se en bild på det nya. ^^


Hej svejs

Har du en blogg?

-Anne-Lie har du en blogg?
-Jojemen.
-Är inte det en totalt värdelös uppfinning?
-Eh, jag vet inte.. Rätt skönt att få skriva ner lite skit ibland..
-Men varför gör man det inför hela världen? Varför måste vi läsa allas skit för?


Alltså seriöst KÄRA kollega som uttryckte detta:

INGEN TVINGAR DIG!

RSS 2.0